Foto : Tramvai blocat de o șoferiță cu BMW “Aveam programare la gene și m-am grăbit!”

0
1549

O șoferiță grăbită să ajungă la salonul de infrumusețare, unde avea programare, a blocat circulația tramvaielor pe o strada din Braila . Femeia le-a explicat polițiștilor locali că “nu și-a dat seama cum a poziționat autoturismul”, mentioneaza debraila.ro

Dispeceratul Braicar a sesizat, miercuri, în jurul orei 11:20, Poliția Locală, anunțând faptul că un autoturism marca ”BMW” este parcat aproape de linia de tramvai, blocând circulația pe calea de rulare.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice din cadrul Poliției Locale, care a identificat proprietarul mașinii, în persoana unei tinere din comuna Movila Miresii.

Foto : Tramvai blocat de o șoferiță cu BMW “Aveam programare la gene și m-am grăbit!” sursa foto : debraila.ro
Foto : Tramvai blocat de o șoferiță cu BMW “Aveam programare la gene și m-am grăbit!” sursa foto : debraila.ro

Brăileanca de 24 de ani a sosit la fața locului, după aproximativ 50 de minute, explicându-le polițiștilor locali că s-a grăbit să parcheze deoarece avea programare la un tehnician extensii de gene, potrivit unui comunicat de presă al Poliției Locale.

Tânăra a fost sancționată contravențional cu suma de 580 lei și a primit și 3 puncte de penalizare, conform OUG 195/2002.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.