FunBall Arena – locul in care fotbalul este reinventat

0
238

Tocmai s-a lansat cea mai prietenoasa si inovativa sala de jocuri de fotbal din tara – FunBall Arena. Evenimentul de lansare a avut loc saptamana trecuta iar reactia celor care au testat jocurile este mai mult decat promitatoare.

FunBall Arena este un concept nou ce reinventeaza jocurile cu mingea de fotbal prin echipamente inedite: PoolBall – biliard cu mingea de fotbal, TeqBall – tenis de picior pe o masa curbata si DartsBall – tras la ”tinta” cu mingi speciale de fotbal.

Terenul de PoolBall – cea mai mare masa de biliard construita vreodata si cel mai mic teren de fotbal – 26 m, antreneaza coordonarea, precizia si imbunatateste tehnica de dribbling.

Citeste si :  Pasajul Universitatii inchis pentru noi reparatii si inlocuire a corpurilor de iluminat

TeqBall-ul se joaca pe o masa curbata, similara celei de ping-pong, doar ca se joaca cu mingea de fotbal. Forma mesei face din acest sport unul extrem de dinamic, imprevizibil si spectaculos, fiind cel mai solicitant joc. TeqBall-ul antreneaza viteza de reactie, tehnica si mobilitatea.

Tinta de DartsBall de 3 m solicita precizia sutului si coordonarea, iar latura distractiva a acestui sport nu te lasa sa te opresti.

FunBall Arena este visul Cristinei Iacovita, fosta jucatoare de fotbal care, desi si-a interupt cariera in fotbal din cauza unei accidentari, a stiut dintotdeauna ca vrea sa ramana in acest domeniu. Isi doreste sa le ofere iubitorilor de fotbal, profesionisti si pasionati, un loc inovativ in care sa se antreneze si sa se distreze.

Citeste si :  We Love Retro, cel mai mare retro party din Romania revine la Craiova. 22 mai, Sala Polivalenta.

Arena se adreseaza deopotriva profesionistilor, dar si amatorilor, grupurilor de prieteni, copiilor si tuturor care vor sa faca miscare in mod distractiv, mai ales ca deviza FunBall Arena este ”Sportul devine mai usor cand este distractiv!”.

La evenimentul de lansare au fost prezenti si sustinatorii acestui nou concept – Emil Sandoi, Sorin Patrascu – fostul antrenor al Cristinei si Alin Vancea – profesorul de sport al fondatoarei.

FunBall Arena promite si evenimente speciale dedicate pasionatilor de sport, construirea echipelor care sa ne reprezinte la competitii nationale si internationale si promovarea si sustinerea tinerelor talente.

Citeste si :  Medicii din Spitalul Judeatean din Craiova nu mai pot intra in operatii

FunBall Arena website & facebook

Locatie Bulevardul Decebal 85, Craiova (in curtea Metal Lemn)

Telefon rezervari 0735 179 189

Emai contact@funball.ro

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.