Furt de cabluri in Parcul Nicolae Romanescu

0
126

Furt de cabluri in Parcul Nicolae Romanescu 1Doi tineri au fost prinsi in flagrant, in timp ce sustrageau cabluri electrice din incinta santierului destinat lucrarilor de reabilitare a Podului Suspendat. Cei doi au fost imobilizati si condusi la Sectia 2 Politie, in vederea continuarii cercetarilor.

In dimineata zilei de 04 iunie 2019, in jurul orelor 02.00, politistii locali cu atributii de dispeceri monitorizare sistem video Parc Nicolae Romanescu din cadrul Politiei Locale a Municipiului Craiova, s-au sesizat asupra faptului ca mai multe persoane au patruns in zona destinata lucrarilor de reabilitare a Podului Suspendat.

Citeste si :  Meteo: Revine GERUL in Romania! Ce temperaturi si ce fenomene vom avea in urmatoarele zile

A fost alertata echipa de interventie din cadrul Sectiei de Ordine Publica ”Romanesti”, aflata in activitatea de patrulare pe zona de competenta, care a depistat in flagrant doua persoane, P.M.V. , 25 de ani si I.S.C., 22 de ani, ambii din Craiova, in timp ce sustrageau cabluri electrice din incinta santierului.

La efectuarea controlului bagajelor, au fost descoperite mai multe asemenea cabluri sustrase din zona respectiva.

Persoanele in cauza au fost imobilizate si conduse la sediul Politiei Locale unde s-au intocmit actele premergatoare impuse de legea penala, fiind ulterior predate impreuna cu procesul-verbal de constatare catre politistii de la Politia Municipiului Craiova – Sectia 2 Politie, in vederea continuarii cercetarilor.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.