Gala de Opera Craiova – concert caritabil cu strangere de fonduri pentru copiii cu afectiuni hematologice si oncologice

0
676

Gala de Opera Craiova – concert caritabil cu strangere de fonduri pentru copiii cu afectiuni hematologice si oncologice 1Sambata, 09 septembrie 2017 va avea loc Gala de Opera Craiova – un concert caritabil ce are ca scop strângere de fonduri pentru copiii cu afecțiuni hematologice și oncologice internați la Clinica de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Regional din Craiova.
Evenimentul este organizat de Asociația Femei cu Perspectiva din România împreuna cu ONG-uri, companii locale și artiști ai Operei Române. Concertul va avea loc la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu, începând cu ora 18:00.
Accesul la eveniment se va realiza pe baza de donație. Donații vor putea fi realizate în urnele special amenajate pentru eveniment. Exista și un cont special deschis pentru cei care accepta aceasta provocare și anume: Fereastra spre Noi – Donații, CONT IBAN: RO29BTRLRONCRT0378688202. Concertul Gala de Opera Craiova este parte a proiectului umanitar „Fereastra
spre Noi”.

Conform Dr. Polixenia Stancu, în 2016 au avut loc 477 de internari ale copiiilor cu afecțiuni hematologice și oncologice. Majoritatea provin din mediul rural și sunt copii care nu beneficiaza de o situație materiala buna. Pornind de la aceasta premisa și de la deviza: „Cu oameni, pentru oameni și prin oameni!”, ne dorim sa facem o schimbare.
Printre artiștii care vor fi prezenți la eveniment se numara: Andreea Balan – soprana, Adriana Dumitriu- soprana, Daniela Radulescu – soprana, Henrieta Almai – mezzosoprana, Miruna Sturza – mezzosoprana, Daniel Stoica – tenor,
Odin Ciociea – bariton, Eugen Secobeanu – bariton, Ștefan Cârstea – bas.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.