Home » Timp Liber » Spectacole si Concerte » Gala de Opera Craiova – concert caritabil cu strangere de fonduri pentru copiii cu afectiuni hematologice si oncologice

Gala de Opera Craiova – concert caritabil cu strangere de fonduri pentru copiii cu afectiuni hematologice si oncologice

Share ..

Sambata, 09 septembrie 2017 va avea loc Gala de Opera Craiova – un concert caritabil ce are ca scop strângere de fonduri pentru copiii cu afecțiuni hematologice și oncologice internați la Clinica de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Regional din Craiova.
Evenimentul este organizat de Asociația Femei cu Perspectiva din România împreuna cu ONG-uri, companii locale și artiști ai Operei Române. Concertul va avea loc la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu, începând cu ora 18:00.
Accesul la eveniment se va realiza pe baza de donație. Donații vor putea fi realizate în urnele special amenajate pentru eveniment. Exista și un cont special deschis pentru cei care accepta aceasta provocare și anume: Fereastra spre Noi – Donații, CONT IBAN: RO29BTRLRONCRT0378688202. Concertul Gala de Opera Craiova este parte a proiectului umanitar „Fereastra
spre Noi”.

Conform Dr. Polixenia Stancu, în 2016 au avut loc 477 de internari ale copiiilor cu afecțiuni hematologice și oncologice. Majoritatea provin din mediul rural și sunt copii care nu beneficiaza de o situație materiala buna. Pornind de la aceasta premisa și de la deviza: „Cu oameni, pentru oameni și prin oameni!”, ne dorim sa facem o schimbare.
Printre artiștii care vor fi prezenți la eveniment se numara: Andreea Balan – soprana, Adriana Dumitriu- soprana, Daniela Radulescu – soprana, Henrieta Almai – mezzosoprana, Miruna Sturza – mezzosoprana, Daniel Stoica – tenor,
Odin Ciociea – bariton, Eugen Secobeanu – bariton, Ștefan Cârstea – bas.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
WIZZ AIR INTRODUCE UN NOU SERVICIU INOVATOR: FARE LOCK

Pasagerii vor fi în măsură să “blocheze” prețul biletului timp de 48 de ore. Wizz Air, cea mai mare companie...

Închide