Garda de mediu a fost sesizata ! Dar minciunile persista la fel ca si mirosul ..

0
134

Garda de mediu a fost sesizata ! Dar minciunile persista la fel ca si mirosul .. 1Primaria Craiova a sesizat Garda de Mediu dar cine a incheiat contracul cu Eco Sud ? 

Primaria Craiova putea sa impuna anumite conditii cu privire la acest contract si nu doar atat . 

Celula cu numarul 6 a depasit demult limitele permise . Ce s-a intamplat zilele trecute nu este decat un efect al acestei gropi de gunoi . 

Ploaia a fost cea care a facut posibil ca acest miros sa fie adus catre oras . Disconfortul nostru este poate 1% din ce traiesc oamenii care locuiesc la cateva sute de metrii de groapa de gunoi .

Citeste si :  Craiovenii, invitati la Ziua Nationala a Romaniei

Si totusi Primaria a facut o sesizare ..

“Mirosul este cunoscut de toata lumea, chiar daca nicio sesizare nu a venit pana acum de la craioveni. Sunt cartiere unde se simte mai mult, la Ciuperca sau in Craiovita, de aceea disconfortul este mai mare pentru unii dintre ei. Am venit sa vedem care este situatia la gropa de gunoi. Am constatat ca celule 3 si 4 au fost acoperite total, in timp ce celula 5 a fost si acoperita intr-o mare masura. Mirosul vine insa de la gazele emanate in procesul de putrefactie, dar si de la scurgerile provenite din acelasi proces, respectiv levigatul care s-a amestecat cu o cantitate mare de apa de ploaie. Le-am pus in vedere sa decolmateze rigolele in care s-a adunat acest levigat in termen de cinci zile. Daca nu se vor conforma, ii vom amenda.”, a declarat Gheroghe Calinoiu, comisarul-sef al Garzii de Mediu Dolj la iesirea din depozitul de gunoi de la Mofleni.

Domnule Gheorge Calinoiu aveti idee acele gaze ce sunt defapt ?  Daca nu va promitem cat de curand ca avem si o explicatie fata de acest aspect ..

Citeste si :  Flavius Sirop,Consilier Municipal PNL Craiova : Ii invit pe toti craiovenii de buna credinta sa semneze sustinerea presedintelui Klaus Iohannis!

Din pacate groapa de gunoi este un proiect aprobat si de dumneavoastra ..

Iar institutia care o conduceti nu face altceva decat sa acopere mizeriile facute de Primaria Craiova si Eco Sud ..

Cetatenii fac sesizari la institutia care o conduceti si ii directionati catre DSP Dolj .

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.