Gasca Zurli – Lumea lui Multumesc ajunge la Craiova !

0
584

Gasca Zurli - Lumea lui Multumesc ajunge la Craiova ! 1Gasca Zurli ajunge si la CRAIOVA ! 31 MARTIE la SALA POLIVALENTA incepand cu ORA 19.00 sunteti invitati la spectacolul Lumea lui Multumesc ! Jurnal de Craiova ofera si in acest an invitatii la acest spectacol !

Gasca Zurli prezinta, in premiera nationala, spectacolul LUMEA LUI MULTUMESC. Este cea mai noua productie marca Zurli, prin cea mai iubita trupa pentru copii, din Romania isi propune sa-I invete pe copii valorile prieteniei.
Biletele s-au pus in vanzare si sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Pretul biletelor

CATEGORIA 2- 40 LEI
CATEGORIA 1- 80- LEI
CATEGORIA VIP – 200 LEI ( posesorii biletelor din categoria VIP vor beneficia de acces la sesiunea de autografe organizata la finalul spectacolului )

INFORMATII BILETE

Call Ccenter 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro

INFORMATII SUPLIMENTARE:

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii, adulti si copii, la spectacol trebuie sa cumpere bilet.

Accesul minorilor (0-18 ani) in cadrul evenimentului se va face doar insotiti de minimum un adult (parinte/tutore legal).

Accesul se face cu aproximativ o ora inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

Persoanele care ajung dupa incepererea spectacolului au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, doar in limita scaunelor ramase libere. Atentie, se filmeaza!

Detalii pe www.zurli.ro

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.