Gasca Zurli, super spectacol in fata a mii de craioveni!

0
229

Gasca Zurli, super spectacol in fata a mii de craioveni! 1Gasca Zurli a reușit să umple Sala Polivalentă din Craiova, pentru a doua oră în acest an. Mii de craioveni au fost prezenți aseară, la cel mai nou spectacol marca Zurli – “Hai la masă!”. Părinți înarmați cu voie bună, dansând și cântând cot la cot cu copiii, o mare de oameni care timp de o oră și jumătate au fredonat împreună cu artiștii din Gasca Zurli cele mai cunoscute cântece ale copilăriei. Craiova a fost al optulea din cele 12 orașe în care Gasca Zurli ajunge în aceasă toamnă cu cel mai nou spectacol al trupei – “Hai la masă!“. Gasca Zurli a adus pe scenă spectacolul “Hai la masă!”, o producție nouă, savuroasă, pe placul celor mici și al celor mari, prin care aceasta își propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea sănătoasă, cu legumele și, mai ales, cu statul la masă.

Citeste si :  Piata volanta restrictioneaza circulatia pe Calea Unirii

Spectacolul a adus în lumina reflectoarelor cântece noi, dar și personaje noi – Bucătărașul Zurli și ajutorul de bucătar, Lulu. “Hai la masă!”, este o producție unică, un joc de lumini fantastic care a transformat Sala Polivalentă din Craiova într-o poveste.

Zurli este cea mai mare companie privată de spectacole pentru copii, din România. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional.

Citeste si :  Caravana „Pret Corect la Gaze” ajunge si la Craiova.

Gașca Zurli reuşeşte să adune la spectacole zeci de mii de părinţi şi copii, a umplut cele mai mari săli polivalente din România şi a adunat de 1 iunie 2016 peste 10.000 de oameni la Palatul Știrbey, fără nici un alt nume pe afiş.

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.