Gasca Zurli vine cu “Lumea lui Multumesc” la Craiova, pe 31 martie

0
98

Gasca Zurli vine cu “Lumea lui Multumesc” la Craiova, pe 31 martie 1Gasca Zurli prezintă, în premieră națională, spectacolul Lumea lui Multumesc. Pe 31 martie, Gasca Zurli aduce Lumea lui Mulțumesc la Craiova. Este cea mai nouă producție marca Zurli, prin cea mai iubită trupă pentru copii, din România își propune să-I învețe pe copii valorile prieteniei.

CRAIOVA, 31 MARTIE, SALA POLIVALENTĂ, ORA 19.00

Al unsprezecelea oraș în care Gasca Zurli ajunge este Craiova, pe 31 Martie, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă din oraș. Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Super Eroul MULȚUMESC, împreună cu toată Gasca Zurli, ajunge în 12 orașe, încercând să cuprindă toate zonele României. Vezi aici Harta Zurli.

Spectacolul spune povestea celui mai nou personaj intrat în Gasca, Super Eroul MULȚUMESC. El este personajul central, în jurul căruia se construiește, cu grijă, una dintre cele mai frumoase povești despre prietenie.

Gasca Zurli vine cu “Lumea lui Multumesc” la Craiova, pe 31 martie 2

Copiii din toată lumea vor face cunoștință cu povestea lui plină de tâlc și de învățăminte iar, o parte dintre cei mici, vor putea să-l vadă de-adevăratelea pe MULȚUMESC, în turneul din martie.

Citeste si :  Craiova fara apa calda si caldura in 5 cartiere

Prietenia, una dintre cele mai importante valori din viața unui om, se învață în copilărie.

  • Ce înseamnă prietenia?
  • Care este cercul de prieteni?
  • Care sunt regulile într-o relație de prietenie?
  • Cum poate cineva să strice o relație de prieteni și cum poți să-ți regăsești prietenii?

Sunt doar câteva dintre întrebările care, uneori, ne dau bătăi de cap, dar la care încercăm să găsim un răspuns.

MULȚUMESC este Super Eroul în jurul căruia oamenii înțeleg mai bine sensul prieteniei. Copiii învață să fie generoși cu ceilalți, atenți la nevoile lor și la ce își doresc prietenii, ascultători la cerințele celor din jur. Dar, mai ales, cei mici învață cum să-și păstreze prietenii și să-și definească cercul de prieteni.

Desigur, din poveste nu lipsește caraghioasa de Tura Vura. Ea o să facā tot ce îi stă în puteri să strice prietenia construită în ani, cu multă grijă, în Gașca ZurliMULȚUMESC este cel care îi va dejuca planurile.

Citeste si :  NU legii Gratierii si Amnistiei - Protest duminica in Craiova

Povestea originală, scrisă de Mirela Retegan, stă la bază acestei producții. Ca la fiecare spectacol, educația prin joacă se face într-un mod prietenos și atent la nevoile celor mici și așteptările părinților lor, deopotrivă.

Și de această dată, Gașca Zurli reușește să surprindă publicul cu o idee nouă, absolut originală, o poveste autentică, presărată cu cântece noi și versuri pe gustul celor mici și celor mari.

Un carusel în care își fac loc bucuria, veselia, emoția, învățămintele, prietenia, atenția, generozitatea și, peste toate, multă iubire. Asta vă așteaptă în cea mai nouă producție marca ZurliLUMEA LUI MULȚUMESC!

Gasca Zurli vine cu “Lumea lui Multumesc” la Craiova, pe 31 martie 3

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Prețul biletelor

  • CATEGORIA 2- 40 LEI
  • CATEGORIA 1- 80- LEI
  • CATEGORIA VIP – 200 LEI ( posesorii biletelor din categoria VIP vor beneficia de acces la sesiunea de autografe organizată la finalul spectacolului )

INFORMAȚII BILETE – call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Citeste si :  Gasca Zurli aduce “Puterea Cornetelor” la Craiova

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții, adulți și copii, la spectacol trebuie să cumpere bilet.

Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul evenimentului se va face doar însoțiți de minimum un adult (părinte/tutore legal).

Accesul se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

Persoanele care ajung după începererea spectacolului au acces în sala, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, doar în limita scaunelor rămase libere. Atenție, se filmeaza!

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.