Gazonul de pe Ion Oblemenco a fost mutat in Parcul Pedagogic. Arena se pregătește de IntenCity Festival

0
1062

Stadionul „Ion Oblemenco” se pregătește pentru a doua ediție a festivalului IntenCity, care va începe pe 30 iunie și se va termina pe 2 iulie. Astfel, ca a început decopertarea gazonului de pe stadion.

Fiind un gazon de calitate, autoritatile locale au considerat că este util să îl recupereze și, astfel, gazonul de pe stadion a fost mutat în Parcul Pedagogic.

„Am început mutarea gazonului de pe stadion în Parcul Pedagogic. Având în vedere faptul ca acesta urma să fie stricat de podeaua de protecție pentru sistemul de degivrare care se montează cu ocazia festivalului IntenCity, am considerat că este util să il recuperăm, mai ales că este de cea mai buna calitate.”, a anuntat Lia Olguta Vasilescu pe reteaua de socializare..

Festivalul IntenCity nu va afecta primele meciuri ale echipelor de fotbal .. Se finalizează pana începe campionatul, acesta a și fost unul dintre motivele de care s-a ținut cont în alegerea datei.

Anul trecut, FCU Craiova si CSU Craiova au fost nevoite să își caute alte arene pentru partidele de pe teren propriu. Formația lui Mihai Rotaru a jucat o perioadă pe stadionul din Drobeta Turnu-Severin, în schimb trupa lui Adrian Mititelu s-a mutat la Târgu Jiu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.