Gazonul din Sibiu costa cu 200.000 de euro mai putin decat cel de pe Ion Oblemenco !

0
227

Primaria Craiova a platit 300.000 de euro pentru noul gazon iar C.N.I. a adus la aceasta suma inca 200.000 de euro pentru noul gazon . In Sibiu , o noua arena se construieste iar Primaria Sibiu a achizitionat un gazon din Slovacia care costa 297.000 de euro .

Ce este diferit intre cele doua ? In afara de pret , garantia gazonului din Sibiu este de 5 ani iar calitatea este una superioara .

Pentru ca problema gazoanelor in Romania este una grava, sibienii au incercat sa-si ia masuri pentru a aduce un covor de iarba care sa reziste o perioada mai lunga. Costul nu este unul mic, in conditiile in care au platit 270.000 de euro pentru importul din Slovacia, in timp ce unul din Romania putea fi pus cu circa 100.000 de euro.

Citeste si :  Fotbal : Care e Craiova ? Un articol vechi dar mereu nou ..

“Eu cred ca va fi cel mai bun gazon cel de la Sibiu, va fi un gazon cu o consistenta foarte buna, un mix de 5 feluri de iarba, va fi foarte rezistent, nu se misca, nu se rupe. Si cu harletul se va taia greu din el.

Este un gazon adus din Slovacia. Este o infrastructura de 45 de cm sub rulouri, cu instalatia de udare, de incalzire. Are o garantie de cinci ani”, a mai spus Muresan la “Digi Matinal“.

Citeste si :  Fotbal : Delegatia echipei Universitatea Craiova a ajuns in tara !

Ramane de vazut care gazon cedeaza primul . Voi ce parere aveti ?

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.