George Niculescu este noul sef ANRE

0
239

Șefia ANRE a fost votată azi în Parlament! Președintele George Niculescu a fost ales cu 254 de voturi „pentru”, iar vicepreședinte a fost ales Gabriel Andronache, cu 263 de voturi „pentru”.
George Niculescu a fost susţinut de partidele din coaliţia de guvernare. El este în prezent secretar de stat, din partea PNL, în Ministerul Energiei.

George Nicolescu (43 de ani) a fost numit secretar de stat în Ministerul Energiei în martie 2021. El a participat din partea guvernului la negocieri atât cu guvernul SUA (cooperarea în domeniul nuclear), cât și cu Comisia Europeană pe dosare precum tranziția energetică.

Este membru în Comitetul de supraveghere al Hidroelectrica și în consiliile de administrație ale companiilor cu capital de stat Nuclearelectrica și Administrația Porturilor Maritime SA, posturi la care va trebui să renunțe dacă va deveni președintele ANRE. A fost membru în consiliile de administrație de la Damen Shipyards și Romgaz, scrie G4Media.

În perioada 2020-2021 a fost director general al companiei CDG SRL din Giurgiu, specializată în producția și vânzarea de energie electrică.

Între 2019 și 2020 a fost prefectul județului Constanța, anterior lucrând atât în mediul privat, cât și la Primăria Eforie și Consiliul Județean Constanța.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.