George Simion muta decisiv in Mehedinti! Daniel Gheba este noul coordonator județean AUR Mehedinți

0
1008

Președintele AUR, George Simion, a facut ieri o mutare importanta pentru AUR Mehedinti. Deputatul Daniel Gheba este noul coordonator județean AUR Mehedinți. Daniel Gheba cunoaste foarte bine situatia in aceasta zona. Deputatul a fost prezent vara trecuta alaturi de ceilalti colegi din AUR Mehedinti in cadrul Campaniei AUR „Vara românilor”.

Daniel Gheba a mers in judet iar acesta a semnalat un numar important de nereguli. O parte din acestea au fost rezolvate dar inca sunt multe lucruri de pus la punct in perioada urmatoare.

“Am fost onorat să fiu numit coordonator județean al partidului Alianța pentru Unirea Românilor-Mehedinți, iar această încredere mă obligă să mă dedic în continuare cu toată forța și responsabilitatea pentru binele comunității noastre.
În această nouă misiune, îmi propun să promovez valorile care ne definesc ca națiune și să ne asumăm, împreună cu echipa noastră de lideri locali, responsabilitatea coordonării activității politice a partidului AUR în județul Mehedinți, cu scopul de a dezvolta cele mai bune proiecte pentru județ și de a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor.
Numai prin unitate, responsabilitate și bună guvernare putem recâștiga încrederea cetățenilor dezamăgiți de actuala clasă politică și lipsa unei alternative viabile.

Toți cetățenii de bună credință au loc în acest proiect prin care dorim să arătăm că partidul AUR reprezintă singura formațiune politică ce luptă pentru județul Mehedinți.
Vă invit, așadar, să ne unim forțele, să manifestăm spiritul nostru de comunitate și să lucrăm cu devotament pentru viitorul regiunii noastre.

Îi mulțumesc președintelui AUR, George Simion, pentru propunere și încrederea acordată.
Voi rămâne devotat principiilor și valorilor asumate de partidul AUR și voi continua să servesc interesele cetățenilor României și cu prioritate pe cele ale doljenilor și mehedințenilor mei.
Oltenia are viitor, iar noua echipă AUR se va strădui să abordeze acest drum nou cu responsabilitate și determinare.”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.