George Simion și simpatizanți AUR au blocat o benzinărie OMV din Ploiești.

0
192

Protestatarii AUR, instigați de George Simion, au blocat pentru mai bine de o oră activitatea benzinăriei OMV din cartierul Albert, la ieșire din municipiul Ploiești, relatează Ziarulincomod.ro.

Protestarii au paralizat alimentarea la pompe, dar au intrat și în incinta magazinului benzinăriei. Poliția din Ploiești, aflată în subordinea ministrului de Interne, Lucian Bode, a asistat pasivă la abuzul comis de grupul AUR împotriva benzinăriei OMV, dar și a șoferilor care voiau să-și alimenteze mșinile cu carburanți.

Scandările AUR-iștilor instigați de George Simion:

  • „PSD și PNL, slugile la OMV!”
  • „Hoțu’ Virgil!” (referire la PNL-istul Virgil Popescu, ministrul Energiei)
  • „Vrem Petromu’ înapoi!”
  • „Afară, afară / Cu OMV din țară!”

Un individ ce părea mâna dreaptă a lui George Simion îi îndemna pe AUR-iști: „Boicotați toate benzinăriile lor! Scoateți banii de la băncile lor!”.

Același personaj anarhist a purtat un dialog cu grupul protestatarilor:

– Românii trebuie să se trezească și noi trebuie să le spunem: cine suntem noi?

– AUR!

– Cine suntem noi?

– AUR!

– Cine suntem noi?

– AUR!

Acțiunea de la Ploiești a venit în contextul în care Austria, abuzând de dreptul de veto, a blocat accederea României în Spațiul Schengen. Protestatarii AUR au provocat daune companiei OMV, care, deși e austriacă, nu are nicio responsabilitate în privința deciziei luate de Guvernul de la Viena. Dimpotrivă, și OMV are de suferit din cauza faptului că România nu face parte din Spațiul Schengen.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.