Gheorghe Dinca a fost transferat din Arestul IPJ Olt in Arestul Preventiv din Capitala

0
378

Anchetatorii continua analiza compartamentului criminalului din Caracal. Gheorghe Dinca a fost scos din arest si dus la IGPR. Acolo, specialistii il supun unor teste pentru a-i analiza gesturile si comportamentul.

Anchetatorii vor sa afle daca acesta este bolnav psihic si daca a avut discernamant in momentul in care a comis faptele.

Gheorghe Dinca a fost transferat din Arestul IPJ Olt in Arestul Preventiv din Capitala pentru noi audieri, dar si pentru a fi supus unei analize comportamentale efectuate de catre specialistii IGPR si pentru o examinare psihiatrica.

„La data de 01.09.2019, inculpatul Dinca Gheorghe a fost transferat in Centrul de Retinere si Arest Preventiv Bucuresti pentru efectuarea altor activitati ce presupun prezenta acestuia in fata organelor de urmarire penala, respectiv efectuarea unei analize comportamentale de catre specialisti din cadrul IGPR, activitate dispusa prin ordonanta din data de 29.07.2019, reaudierea inculpatului, precum si examinarea medico-legala psihiatrica a acestuia”, informeaza DIICOT, printr-un comunicat de presa.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.