Gheorghe Dinca este fan Victor Piturca … Ce a facut criminalul din Caracal …

0
68

Debutul lui Victor Piturca pe banca echipei CSU Craiova a fost cu scandal in arestul Politiei Municipiului Caracal . Gheorghe Dinca a cerut sa poata vedea debutul lui Victor Piturca .

Gheorghe Dinca a fost transferat de la Bucuresti in arestul IPJ Olt, pentru a face reconstituirea crimelor pe care sustine ca le-a comis. Duminica seara, cu o zi inainte de reconstituire, Gheorghe Dinca a facut scandal in inchisoare. Motivul? Criminalul din Caracal a cerut cu insistenta sa aiba acces la un televizior, pentru a urmari derby-ul CSU Craiova – FCSB incheiat 0-1.

Gheorghe Dinca n-a primit acceptul gardienilor sa urmareasca partida, moment in care barbatul din Caracal a inceput sa tipe si sa faca scandal, pe motiv ca drepturile ii sunt incalcate. Tipetele i-au agitat si pe ceilalti detinuti, care s-au simtit deranjati, au tipat la Gheorghe Dinca si chiar l-ar fi amenintat cu moartea.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Cazul Caracal - Cel putin inca trei victime ale lui Gheorghe Dinca, identificate dupa petele de sange din casa groazei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.