Gheorghe Dinca este fan Victor Piturca … Ce a facut criminalul din Caracal …

0
382

Debutul lui Victor Piturca pe banca echipei CSU Craiova a fost cu scandal in arestul Politiei Municipiului Caracal . Gheorghe Dinca a cerut sa poata vedea debutul lui Victor Piturca .

Gheorghe Dinca a fost transferat de la Bucuresti in arestul IPJ Olt, pentru a face reconstituirea crimelor pe care sustine ca le-a comis. Duminica seara, cu o zi inainte de reconstituire, Gheorghe Dinca a facut scandal in inchisoare. Motivul? Criminalul din Caracal a cerut cu insistenta sa aiba acces la un televizior, pentru a urmari derby-ul CSU Craiova – FCSB incheiat 0-1.

Gheorghe Dinca n-a primit acceptul gardienilor sa urmareasca partida, moment in care barbatul din Caracal a inceput sa tipe si sa faca scandal, pe motiv ca drepturile ii sunt incalcate. Tipetele i-au agitat si pe ceilalti detinuti, care s-au simtit deranjati, au tipat la Gheorghe Dinca si chiar l-ar fi amenintat cu moartea.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.