Gheorghe Perisoreanu,vicepresedinte ALDE Dolj : ”O buna guvernare nu se poate construi pe mintirea si manipularea celor guvernati ”

0
615
Gheorghe Perisoreanu,vicepresedinte ALDE Dolj : ”O buna guvernare nu se poate construi pe mintirea si manipularea celor guvernati ”
Gheorghe Perisoreanu,vicepresedinte ALDE Dolj : ”O buna guvernare nu se poate construi pe mintirea si manipularea celor guvernati ”

„Constatăm că dl Cioloș scoate, în fiecare zi, prin acţiunile sale, o cărămidă de la temelia credibilității sale. Păcălelile şi minciunile domnului Cioloș se țin lanț. Se laudă cu o creştere economică care nu-i aparține și pentru care nu a făcut nimic pentru a o genera.
Vorbeşte despre nevoia ca această creștere să se regasească în buzunarele oamenilor dar amenință cu atacarea la Curtea Constituţională a majorărilor decente de salarii pentru sănătate şi educaţie, votate în Parlament. A anunţat la preluarea mandatului său că va asigura o salarizare unitară şi echitabilă, că va corecta nedreptăţile.

Nu a reuşit decât să producă şi mai multe inegalităţi şi mai multă nemulțumire socială. A precizat de o sută de ori la începutul mandatului său că nu va întra în politică, că mandatul său este unul limitat la tranziţia până la alegeri. Tot de o sută de ori a spus că nu se va implica în campania electorală pentru alegerile parlamentare.

În octombrie, în plină precampanie electorală își lansează Platforma România 100 cu care defilează prin țară iar străzile marilor orașe sunt pline de panouri uriase cu chipul premierului, stilizat electoral. Declară apăsat că nu este premierul niciunui partid politic dar participă la şedinţele PNL unde este uns prin vot, viitorul premier al unui eventual guvern PNL.

Toate aceste lucruri ridică mari semne de întrebare asupra credibilităţii şi seriozităţii domnului Ciolos! Considerăm că sarabanda de minciuni promovate cu atâta nonșalantă de dl Cioloș, încă premierul României, riscă să-l transforme pe acesta într-un regretabil și inevitabil domn Ministru Cioloș.
Atragem atenţia cu maximă responsabilitate cetătenilor Doljului să nu se lase manipulaţi de stratagema PNL de a vinde încă o dată opiniei publice un premier care a avut timp un an de zile să arate ce poate dar care nu a făcut decât să infirme încrederea investită și să înșele așteptările oamenilor”, a precizat Perisoreanu.

Gheorghe Perisoreanu,vicepresedinte ALDE Dolj este unul din cei care il contesta pe Dacian Ciolos dar si ceilalti membrii Alde Dolj si-au spus mereu opinia si chiar sunt impotriva masurilor luate de actualul cabinet de la Palatul Victoria .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.