Ghercesti se mentine bine in clasamentul vizelor de flotant ! De la 222 in 2012 la 163 in 2020 .. Dosarul de acum 8 ani inca nu a fost solutionat ..

0
138

Situatie incredibila in Ghercesti . Comuna a fost in vizorul tarii la alegerile din 2012 cand politistii doljeni au deschis dosar penal in cazul a 559 de persoane care au obtinut in ultimele luni vize de flotant in localitatea doljeana Ghercesti, fapt care ar putea influenta votul la alegerile locale.

Dintre cele 559 de persoane, 222 figureaza ca s-au mutat la 13 adrese.

Potrivit purtatorului de cuvant Politiei Judetene Dolj, Adrian Capraru, in comuna Ghercesti au fost incepute verificari si urmeaza sa fie audiate toate cele 559 de persoane care figureaza ca avand viza de flotant.

Citeste si :  Anisoara Stanculescu : Să dăm posibilitatea craiovenilor să decidă asupra minim 10% din bugetul local

In acest caz, a fost constituit dosar penal pentru fals, uz de fals si abuz in serviciu impotriva unor functionari publici. Contactat telefonic, primarul localitatii Ghercesti, Cornel Paparoiu, a refuzat sa comenteze situatia, motivand ca nu are timp pentru ca are o zi incarcata cu multe sedinte.

Scria Stirile Protv .. in urma cu 8 ani ..

Dosarul inca nu a fost solutionat iar acum ne aflam aproape de alte alegeri locale . In Ghercesti avem o situatie incredibila . In satul Luncsoru strada Dascalu Grigore Vladutescu , la nr. 44 ar trebui sa fie o casa . Acolo are viza Directoarea scolii din Ghercesti ..
In video urmator , la 6:26 se poate observa ce este defapt la nr. 44 : utilajele domnului primar impreuna cu o gramada de piatra ..

Citeste si :  Vize de flotant facute la Calopar fara acordul proprietarilor! Peste 200 de vize facute in Calopar ..

In acest moment exista 163 vize de flotant in comuna Ghercesti ..

Facem apel la IPJ Dolj sa faca verificari la vizele de flotant si sa ia masurile necesare ..

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.