Ghita, la un an de la Colectiv: Daramarea guvernului Ponta a fost organizata

0
334
sebastian-ghita
Ghita, la un an de la Colectiv: Daramarea guvernului Ponta a fost organizata

În direct la România TV, Sebastian Ghiță a declarat că drama de la Colectiv a fost momentul propice pentru a i se cere demisia lui Victor Ponta și Guvernului său. Deputatul mai spune că că trebuie eliminată ipoteza potrivit căreia cineva ar fi incendiat în mod intenţionat Colectivul.

”Erau pregatiti oameni cu cocktailuri Molotov sa incendieze, sa atace primaria sectorului 4 si sa-l scoata pe Piedone. Ponta a ordonat evacuarea intregului guvern in acea noapte.

Trebuie eliminata ipoteza cum ca acolo la Colectiv cineva i-a incendiat pe acei tineri, nu stiu daca acel lucru s-a intamplat organizat. Dupa un an de la acel eveniment, haideti sa spunem cateva adevaruri: inca de dinainte de noiembrie 2014, alegerea presedinteleui ioahnnis a fost organizata, la fel cum si darmarea guvernului Ponta a fost organizata. Au cautat un moment cu emotie pentru a darma guvernul. Stiam toti de intentia de a-i face culoar si de al numi pe Ciolos premier, se stia in diverse medii nu doar in cele de la Cotroceni.

Este evident ca s-a asteptat in mod organizat darmarea guvernului Romaniei, iar in acea noapte lui Ponta i s-a sugerat, a a fost amenintat, a fost obligat sa aleaga aceasta solutie. Nu a fost un act de lasitate, practic avea de ales intre a vedea in Bucuresti alti morti, altii oameni batuti de jandarmi si a lamuri lucrurile in fata acestei puteri oculte. Ponta, considerand ca nu suntem inca deplin capabili de a intelege cine sunt oamenii astia si ce putere au ei, a luat aceasta hotarare.

Forta oculta este reprezentata de aceasta retea facuta din oameni pregatiti in ONG-urile acelui domn Soros si a avut un plan organizat inainte si dupa Colectiv astfel incat sa ia puterea in Romania. Un transfer nelegitim de putere organizat s-a intamplat dupa acel eveniment, iar beneficiarii sunt toti acesti ONG-isti tehnocrati. Ciolos a fost unul de pe lista potentialilor, din acea lista scurta, cel mai bine a dat acest domn Ciolos.”, a declarat Sebastian Ghiţă.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.