Giani Stoichitoiu , FC U Craiova : Vrem sa promovam la pas inca din tur

0
426

FC U Craiova castiga cu 14 – 0 impotriva echipei din Dabuleni !
La pauza scorul avea sa fie unul care echipa a obisnuit pe cei prezenti : 6-0 Au marcat : RAICEA (2), CRISTEA, LUICA, DINA si BALAN. Meciul a fost dominat de echipa FC U Craiova de la inceput pana la final .

In repriza secunda scorul avea sa ajunga la 14 astfel ca va aducem numele celor care au marcat : Alex Raicea, Adrian Cârstea, Samuel Luică, Eduard Dina, Claudiu Bălan, Andrei Gheorghe, Giani Stoichițoiu si Claudiu Bălan .
FC U CRAIOVA – C.S. UNIREA TRICOLOR DABULENI 14 – 0
Echipa patronata de Adrian Mititelu a ajuns la un golaveraj greu de crezut de catre multi dintre noi 37-4 in doar 5 etape . Ce urmeaza nu stim dar ce au facut baietii pana acum putem sa spunem ca este foarte mult din toate punctele de vedere . Determinarea si efortul fizic nu a contat si la 10-0 echipa a vrut sa inscrie in continuare astfel ca de la primul fluier si pana la ultimul echipa inscrie . Aceasta mentalitate este munca lui Nicolo Napoli si Ovidiu Turcu care impreuna cu ceilalti antrenori si preparatori , alcatuiesc un staf tehnic complet .

Giani Stoichitoiu ne-a declarat : „Sunt foarte fericit ca am castigat aceasta partida , vrem sa castigam la fiecare meci , sa promovam la pas inca din tur . Au trecut aproape 3 luni de zile , am inceput sa ne cunoastem si noi , suntem foarte bine pregatiti fizic ..” Restul interviului este aici :

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.