Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Grefiera a Curtii de Apel Craiova declarata incompatibila dupa ce a pierdut procesul cu ANI

Grefiera a Curtii de Apel Craiova declarata incompatibila dupa ce a pierdut procesul cu ANI

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 Cuvantul Libertatii a publicat un articol prin care o grefieră a Curţii de Apel Craiova a pierdut procesul cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI), care anunţa, în februarie 2014, că aceasta este în stare de incompatibilitate întrucât deţinea şi funcţia de preşedinte al unei Asociaţii de Locatari din Craiova. Hotărârea a rămas definitivă marţi, 9 mai a.c., la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Reprezentanţii Curţii de Apel Craiova spun că urmează să anunţe măsurile care vor fi dispuse în acest caz.

Reamintim că, pe 11 februarie 2014, Agenţia Naţională de Integritate anunţa că a constatat existenţa stării de incompatibilitate în cazul Anei Golaşu, grefier în cadrul Curţii de Apel Craiova, întrucât, începând cu data de 30 martie 2013, deţinea, simultan, şi funcţia de preşedinte al Asociaţiei de Proprietari Bloc ANLR 2008, cu sediul în Craiova. «Astfel, GOLAŞU ANA a încălcat dispoziţiile art. 77, alin. (1) din Legea nr. 567/2004, potrivit cărora „Funcţia de grefier este incompatibilă cu orice alte funcţii publice sau private, cu excepţia funcţiilor didactice […]”. Persoana  evaluată a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază – de a fi asistată sau reprezentată de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluată a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere în exercitarea dreptului la apărare», mai preciza ANI. La momentul respectiv, reprezentanţii Curţii de Apel Craiova anunţau că, până în momentul în care va rămâne o hotărâre definitivă în ceea ce priveşte starea de incompatibilitate a grefierei Ana Golaşu, nu se va lua nici o măsură faţă de femeie: „Curtea de Apel Craiova a luat act de comunicatul Agenţiei Naţionale de Integritate din data de 11 februarie 2014, cu privire la situaţia doamnei grefier Ana Golaşu. Având în vedere dispoziţiile  art. 22 din Legea nr. 176/2010, persoana care face obiectul evaluării poate contesta raportul de evaluare a conflictului de interese sau a incompatibilităţii în termen de 15 zile de la primirea acestuia, la instanţa de contencios administrativ. Odată ce raportul de evaluare va deveni definitiv, Curtea de Apel Craiova va lua toate măsurile legale care se impun, în raport de hotărârea definitivă a instanţei de contencios administrativ şi de dispoziţiile legale aplicabile în materie”, au comunicat reprezentanţii Curţii de Apel Craiova.

 

Si-a dat demisia sau nu ?

Ramane un mister total la aceasta Asociatie de Proprietari dar noi va aducem documentele prin care se observa ca nu a fost respectata intocmai aceasta demisie :

In acest moment este vicepresedinte al aceleasi asociatii ..

 

 

 

 


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal Mihai Rotaru , finantator CS U Craiova : Cand vorbim de cealalta echipa nu este FCU Craiova

Ieri am mentionat doar o hotarare a Consiliului Local prin care CS U Craiova solicita inchirierea bazei Aripile . Gazeta...

Închide