>
Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Greva spontana in acest moment la uzina Ford

Greva spontana in acest moment la uzina Ford

Sunt peste 700 de persoane acum in curtea uzinei Ford care protesteaza ! Negocierile nu au fost de ajuns pentru a fii liniste in uzina .

“Ne bucurăm să anunțăm că Ford România a finalizat cu succes negocierile cu sindicatele noastre cu privire la Contractul Colectiv de Muncă valabil pentru 2018 și 2019. În ceea ce priveste trecerea contributiilor de la angajator la angajați, pe fondul celor mai recente modificări legislative, putem confirma faptul că am identificat soluțiile adecvate și echilibrate, totodată, pentru toți angajații noștri și că vom implementa toate măsurile necesare pentru a crește salariul brut al tuturor angajaților noștri, astfel încat de la 1 ianuare 2018 salariile nete ale angajațiilor noștri să nu fie afectate.” a fost un comunicat in partea celor de la Ford .

Azi se pare ca lucrurile nu stau tocmai asa iar in acest moment angajatii Ford nu lucreaza . Este o greva spontana iar din sursele noastre nici sindicatele si nici conducerea nu discuta cu muncitorii din uzina .

Muncitorii au dorit sa discute dar nu au primit nici un raspuns .

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !
Citește articolul precedent:
Fotbal : Primaria Craiova la un pas de discriminare ! Azi se hotaraste cine joaca pe noul stadion !

Primaria Craiova azi hotaraste cine joaca pe noul stadion Ion Oblemenco plus multe alte amendamente . Noi discutam doar despre...

Închide