Greva spontana in acest moment la uzina Ford 1Sunt peste 700 de persoane acum in curtea uzinei Ford care protesteaza ! Negocierile nu au fost de ajuns pentru a fii liniste in uzina .

“Ne bucurăm să anunțăm că Ford România a finalizat cu succes negocierile cu sindicatele noastre cu privire la Contractul Colectiv de Muncă valabil pentru 2018 și 2019. În ceea ce priveste trecerea contributiilor de la angajator la angajați, pe fondul celor mai recente modificări legislative, putem confirma faptul că am identificat soluțiile adecvate și echilibrate, totodată, pentru toți angajații noștri și că vom implementa toate măsurile necesare pentru a crește salariul brut al tuturor angajaților noștri, astfel încat de la 1 ianuare 2018 salariile nete ale angajațiilor noștri să nu fie afectate.” a fost un comunicat in partea celor de la Ford .

Citeste si :  Ford a produs exemplarul Mustangul cu numarul 10 milioane

Azi se pare ca lucrurile nu stau tocmai asa iar in acest moment angajatii Ford nu lucreaza . Este o greva spontana iar din sursele noastre nici sindicatele si nici conducerea nu discuta cu muncitorii din uzina .

Muncitorii au dorit sa discute dar nu au primit nici un raspuns .

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.