Home » Politica » Politica National » Grindeanu primit foarte bine la Timisoara !

Grindeanu primit foarte bine la Timisoara !

Share ..
Premierul Sorin Grindeanu a fost astăzi în Timisoara. În plin „război” între premier și conducerea Partidului Social Democrat, care i-a retras sprijinul politic şi a votat excluderea lui din partid, Grindeanu vine în capitala Banatului. Prim-ministrul a convocat o şedinţă a Comitetului Executiv Judeţean al PSD Timiş, filială al cărei şef este, în condiţiile în care a contestat excluderea din PSD. La sediul PSD Timiş sunt aşteptaţi susţinători ai premierului atât din Timiş, cât şi din Caraş Severin.
Grindeanu a ajuns la sediul filialei, fiind primit cu aplauze și urale de aproape 1.000 de susținători care au participat la mica Revolutie au scandat: „Grindeanu – premier”, „Jos Dragnea”, și chiar „Dragnea la pușcărie”.

„Am venit azi acasă pentru că am vrut să văd dacă în Timișoara, în Banat, mai există oameni cărora să nu le fie frică. I-am cerut domnului Liviu Dragnea trei lucruri: primul, să ne spună nouă, pesediștilor, celor care am câștigat alegerile, că nu le-a câștigat o singură persoană, în momentul în care își va da demisia și își va asuma situația, îmi voi da și eu demisia, eu nu țin de scaun. Al doilea lucru: trebuie să se organizeze congres. Teama de oameni îl face să rămână într-un cerc restrâns. Fuge de oameni, iar un astfel de om nu poate fi președinte. Al treilea lucru, pentru că PSD a câștigat alegerile, să garanteze în fața partidului că această aventură în care ne-a aruncat nu va duce la pierderea guvernării. N-a putut să garanteze, nu l-ați auzit să-și asume acest lucru, iar asta e o bătaie de joc la adresa noastră”, a spus premierul.

„Am ținut foarte mult să vin astăzi acasă în Banat, la Timișoara, să mă consult cu colegii mei, să văd dacă deciziile pe care le-am luat, pe care le voi lua în zilele următoare, sunt în concordanță cu respectarea statutului partidului și a statului de drept. Modul în care am fost primit e emoționant, dar mai important decât asta am vrut să văd dacă în Timișoara, orașul în care trăiește familia mea, dacă mai sunt oameni în PSD cărora să nu le fie frică. Îi cer să fie un adevărat bărbat politic, să nu fugă, să nu stea închis împreună cu doar câteva persoane. Trebuie să iasă, să se consulte cu oamenii, să vadă care este pulsul partidului pe care îl conduce”, a spus Grindeanu după ședința PSD Timiș. „Am fost sunt și voi fi membru al acestui partid. N-am schimbat niciodată partidul și nici nu vreau s-o fac. Poate să mă dea cât vrea afară Liviu Dragnea, ați văzut că organizația pe care o conduc consideră că sunt cel în măsură să-i conduc. Au cam uitat oricum să trimită actele. Din punctul meu de vedere, Liviu Dragnea nu are cum să mă excludă din partid”, a mai spus premierul.„Intenția mea este să readucem democrația în partid, asta cred că ne animă pe toți. Asta trebuie să facem, o consultare largă, un congres unde să hotărâm soarta și direcția în care să meargă acest partid. Ăsta este țelul pentru care trebuie să luptăm, să nu mai țină frâiele doar o mână de oameni. Asta am vrut să fac, să vin aici alături de voi, de prietenii mei, de oamenii cu care am câștigat alegerile, să văd dacă vom continua pe acest drum. Și din ceea ce văd aici, astăzi, înseamnă că suntem hotărâți”, a mai spus Grindeanu.

Sursa acestui articol PressAlert .
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
PNL nu participa la sedinta in care va fi citita motiunea de cenzura

PNL , prin vocea noului Presedinte, Ludovic Orban a spus ca nu va participa la sedinta in care va fi...

Închide