Grupurile de producatori din sectorul pomicol pot beneficia de sprijin total de 1,9 milioane euro din PNDR

0
111

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale anunta lansarea, in data de 30 iunie 2020, a sesiunii de depunere a proiectelor in cadrul submasurii 9.1a – „Infiintarea grupurilor de producatori in sectorul pomicol”, cu o alocare de totala de 1.985.644 euro.

Beneficiarii sunt grupurile de producatori din sectorul pomicol, care se incadreaza in definitia IMM-urilor si care au fost recunoscute oficial de catre autoritatea competenta inainte de solicitarea sprijinului, dar dupa 1 ianuarie 2014. Alocarea va fi destinata cheltuielilor rezultate din infiintarea si functionarea grupurilor de producatori din sectorul pomicol, prevazute in planul de afaceri necesare pentru atingerea obiectivelor propuse.

Citeste si :  Fonduri europene de peste 1 miliard de euro, virate de Comisia Europeană pentru plățile efectuate de MADR fermierilor

Sprijinul public nerambursabil acordat este de 100% din cuantumul sprijinului si nu poate sa depaseasca 10% din valoarea productiei comercializate in primii 5 ani si suma maxima de 100.000 euro/an.

Pentru alte amanunte vizitati Portalul Afir aici !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.