Guvernul Orban sprijina tinerii ! Guvernul a lansat programul destinat studentilor care vor sa devina antreprenori INNOTECH STUDENT

0
106

Guvernul PNL a lansat un program pe fonduri europene destinat studentilor care vor sa devina antreprenori – “INNOTECH STUDENT” – in valoare de 150 de milioane de euro. Intr-o prima faza, aceasta masura va deschide cel putin 975 de afaceri si va crea peste 5.000 de locuri de munca! Tinerii vor beneficia de educatie antreprenoriala, vor face practica, vor crea planuri de afaceri, vor infiinta bussiness-uri si vor crea plus valoare si inovatie in economia romaneasca.

Citeste si :  Daniel Gheba s-a intalnit cu fermierii din Șimnicu de Sus, Melinești, Murgași si Goiești

Programul “INNOTECH STUDENT” este completat de decizia de ieri, din sedinta de guvern, de a finanta cu 100 de milioane de euro angajarea tinerilor intre 16 si 29 de ani care nu se afla in sistemul de educatie sau nu au un loc de munca. Mai exact, angajatorii care incadreaza cu norma intreaga o persoana din aceasta categorie, vor primi lunar, pe o perioada de 12 luni, 50% din salariul angajatului, dar nu mai mult de 2500 lei.

Citeste si :  Comisarul european laudă cetățenii români pentru implicare: Mulțumesc, România!

Cele doua masuri de sprijinire a tinerilor vor fi completate de:
-Granturi pentru IMM-urile din domeniile afectate de coronavirus: HORECA, Cultura, Transporturi si Turism;
-Granturi pentru capital de lucru si investitii pentru companii, SRL-uri si profesionisti;
-Granturi pentru domeniile competitive: digitalizarea si informatizarea.

Guvernul PNL vine cu solutii pentru toti cei afectati de pandemie! Este esential sa valorificam ideile inovative si sa contribuim la relansarea economica a Romaniei.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.