Hai sa ajutam o tânără mămică ce se află într-o situație greu de imaginat.

0
444

Denisa Maria Flita este o tânără mămică (30 de ani) a unei minuni, o fetiță în vârstă de 4 luni. Pe timpul sarcinii, Denisei i-au apărut noduli la sân, care ulterior s-au dovedit a fi canceroși. După multe teste și analize, după multe păreri de la doctori de peste tot din țară, diagnosticul este unul dur și descurajator: neoplasm glando mamar stadiu 4. În prezent Denisa face chimioterapie și tratamentul corespunzător bolii, însă acesta este unul extrem de costisitor.

Astfel, sunt câteva tricouri de fotbal care se vor pune la licitatie și toți bănuții obținuți să meargă în contul Denisei pentru a o ajuta cu tratamentul foarte costisitor.
Tricourile apartin lui Sorin Buşu, Alexandru Mihai Roman, Dan Nistor și Sorin Mogoșanu.
Licitatia va avea loc până la data de 21 octombrie 2021.
Astfel, suma cea mai mare de bani oferită pentru fiecare tricou, va fi anunțată în data de 21 octombrie printr-un mesaj privat către cel care a licitat, urmând ca ulterior virării banilor în contul Denisei.

Pentru cei care nu sunteți microbiști sau care vreți pur și simplu să donați o sumă de bani, vă las aici grupul special creat pentru Denisa (https://www.facebook.com/groups/1263567317399738/ )și contul bancar în care puteți să faceți o donație.
Contul special creat pentru Denisa este : Împreuna pentru Denisa, iar contul bancar al acesteia: Banca BCR – RO96 RNCB 0494 1567 8864 0001 – Flita Denisa Maria
IMPORTANT: Licitația se va face doar la această postare, printr-un comentariu la poza cu tricoul pe care îl doriți!

Hits: 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.