#HaiSaFacemBine Ajut-o pe Azaleea sa își deseneze propria poveste unde ea este prințesa eroina !

0
320

Un destin este acum și în mânuțele noastre! Haideți să dăm o mână de ajutor!
“Nici nu știu cum sa încep … In sept 2020 , fetița noastra Azaleea Nichole Radoi ,a fost diagnosticata cu tumora cerebrala.S-a intervenit chirurgical pt înlăturarea acesteia , operația a fost un succes, înlăturându-se tumora in proporție de 100% .La scurt timp am aflat ca tumora a fost un ependimom de grad ll(tumora benignă cu posibilitate de malignizare in timp ) . La 2 luni după operație am făcut un RMN ,pt control .

A ieșit impecabil , fără nici cel mai mic rest. In Aprilie a.c , Aza a început sa își piardă echilibrul și sa aibe vărsături matinale … pe 27 Aprilie am efectuat un examen RMN unde temerile noastre s-au adeverit … Tumora recidivase ..

Fetița a fost operata pt a 2 a oară pe creier in data de 05.05 a.c.. medicii spunându-ne ca tumora arata mult mai urat și mult mai agresiv decât data trecută , cu alte cuvinte ,îi crescuse gradul : ependimom grad lll. Este o boala a creierului foarte grea și foarte rară … Azaleea va trebui sa urmeze tratament oncologic.

In Italia am găsit o clinica care tratează acest tip de tumora și prin tratament cu celule stem . De asemena , in momentul in care avem histopatologia tiparită o trimitem și unei clinici din Turcia. Costurile pentru astfel de terapii sunt foarte ridicate, de aceea in momentul de fata nu știu sa spun exact despre ce suma este vorba.

Timpul este prețios când vine vb despre diagnosticul ei ! Așadar dacă va întrebați de ce am început acesta strangere se fonduri pana sa nu am toate actele doveditoare in mâna, e simplu : in momentul in care am actele , am nevoie și se bani ca sa putem pleca !

Orice bănuț contează , nici o suma nu e prea mică ! Ajut-o pe Azaleea sa își deseneze propria poveste unde ea este prințesa eroina !” a scris Radoi Alexandra Aurelia ..

Radoi Alexandra Aurelia

IBAN RO63BTRLRONCRT0584149401

Contul curent in Lei – Banca Transilvania

COD SWIFT : BTRLRO22
Intr-o zi, Aza o sa va mulțumească la fiecare-n parte !

Visits: 3

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.