Hambal Feminin : SCM Craiova castiga la pas cu Roman

0
385
SCM Craiova castiga la pas cu Roman
SCM Craiova castiga la pas cu Roman

SCM Craiova castiga la pas cu Roman, în meciul din etapa a 8-a a ligii naţionale feminine de handbal.
Craiovencele au inceput lansat si dupa cateva minute aveau un avans mare de 6 goluri , 8 – 2 . Dar diferenta cea mai mare a fost in minutul 26 , când elevele lui Bogdan Burcea au avut 12 goluri în plus, 17-5; dar prima repriză s-a încheiat cu 18-7 pentru Craiova.
Adversarele de astazi , CSM Roman a pornit cursa de urmărire în repriza secundă, dar nu a reuşit să se apropie la mai puţin de 6 goluri. În minutul 23, Craiova conducea cu 26-20.
Golurile Cristinei Zamfir, 9 în total si paradele portarului Mirela Paşca au adus în cele din urmă victoria pentru oltence. Ele şi-au adjudecat întâlnirea cu 30-21.
CSM Roman, care nu a mai câştigat de 4 etape, este foarte posibil să fi disputat ultimul meci cu antrenorul macedonean Andon Boskovski pe bancă.

 

Echipa noastra : Pașca, Dumanska, Stanciu – Trifunovic, Șelaru (4 g.), Landre (6 g.), Apipie (1 g.), Nikolic (4 g.), Băbeanu (2 g.), Zamfir (9 g.), Ianași, Burlachenko (2 g.), Andrei (2 g.), Țălu.

Antrenori: Bogdan BURCEA, Grigore ALBICI
Bogdan BURCEA, antrenorul  S.C.M. Craiova:

„A fost o primă repriză foarte bună, dar pot să spun că pe toată durata partidei fetele au avut o evoluție constant bună. Romanul este o echipă foarte bună, iar fetele merită toate laudele după acest succes.”

Laurissa LANDRE, jucătoare S.C.M. Craiova:

„Era foarte important să câștigăm, pentru că știam că este un meci foarte greu. Mă bucur că am câștigat la o diferență așa mare. Sper să continuăm tot așa.”

Cristina ZAMFIR, jucătoare S.C.M. Craiova:

„Am reușit să câștigăm și ne bucurăm pentru acest lucru. Este o victorie muncită și ne-am dorit foarte mult să luăm cele trei puncte. Îmi doresc foarte mult să continuăm seria victoriilor.”

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.