Hanbal : INFRANGERE IN PRIMUL JOC AL GRUPEI A DIN EHF CUP

1
479

Hanbal : INFRANGERE IN PRIMUL JOC AL GRUPEI A DIN EHF CUP 1Ieri pe Arena Brest echipa de  HANDBAL FEMININ S.C.M. CRAIOVA a disputat prima etapa din CUPA E.H.F.,  GRUPA A. 

BREST BRETAGNE – S.C.M. CRAIOVA 25-22 (13-10) 

S.C.M. CRAIOVA : Dumanska, Stanciu – Radoi, Trifunovic (2 g.), Selaru, Pricopi, Țicu (3 g.), Popescu, Nikolic (3 g.), Elisei (5 g.), Klikovac (2 g.), Vizitiu, Florianu (7 g.).

Antrenori: Bogdan BURCEA, Dumitru BERBECE, Grigore ALBICI

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. Craiova:

„Suntem bucuroși că am reușit să jucăm astăzi la același nivel cu adversarele noastre, în condițiile în care am avut unele probleme de sănătate în lot și nu am avut mai multe opțiuni. Cred că nu am reușit să profităm  în mod suficient de fazele noastre de contraatac, iar în unele momente jucătoarele de pe bancă nu au reușit să suplinească cu brio titularele.”

Laurent BEZEAU, antrenor Brest Bretagne:

„A fost mai greu să ne găsim ritmul la început. Treptat ne-am revenit și am dominat. Ne bucuram dacă am fi câștigat la un gol, dar victoria la trei goluri diferență ne oferă satisfacție mai mare.”

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.