Home » Sport » Handbal » Hanbal : INFRANGERE IN PRIMUL JOC AL GRUPEI A DIN EHF CUP

Hanbal : INFRANGERE IN PRIMUL JOC AL GRUPEI A DIN EHF CUP

Share ..

Ieri pe Arena Brest echipa de  HANDBAL FEMININ S.C.M. CRAIOVA a disputat prima etapa din CUPA E.H.F.,  GRUPA A. 

BREST BRETAGNE – S.C.M. CRAIOVA 25-22 (13-10) 

S.C.M. CRAIOVA : Dumanska, Stanciu – Radoi, Trifunovic (2 g.), Selaru, Pricopi, Țicu (3 g.), Popescu, Nikolic (3 g.), Elisei (5 g.), Klikovac (2 g.), Vizitiu, Florianu (7 g.).

Antrenori: Bogdan BURCEA, Dumitru BERBECE, Grigore ALBICI

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. Craiova:

„Suntem bucuroși că am reușit să jucăm astăzi la același nivel cu adversarele noastre, în condițiile în care am avut unele probleme de sănătate în lot și nu am avut mai multe opțiuni. Cred că nu am reușit să profităm  în mod suficient de fazele noastre de contraatac, iar în unele momente jucătoarele de pe bancă nu au reușit să suplinească cu brio titularele.”

Laurent BEZEAU, antrenor Brest Bretagne:

„A fost mai greu să ne găsim ritmul la început. Treptat ne-am revenit și am dominat. Ne bucuram dacă am fi câștigat la un gol, dar victoria la trei goluri diferență ne oferă satisfacție mai mare.”

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
ALDE DOLJ: FORD CRAIOVA ARE NEVOIE DE STABILITATE

Anisoara Stanculescu, presedinte ALDE Craiova: ”Sperăm să se ajungă la un acord între patronat și sindicat la Ford Craiova”  ...

Închide