Home » Sport » Handbal » Handbal : Echipa de handbal feminin SCM Craiova a disputat in aceste zile o serie de meciuri scoala la Valcea

Handbal : Echipa de handbal feminin SCM Craiova a disputat in aceste zile o serie de meciuri scoala la Valcea

Share ..

SCM Craiova a disputat în aceste zile o serie de meciuri școală la Vâlcea, contra HC Zalau, HCM Ramnicu Valcea și lotului de tineret al echipei naționale a României.

Bilanțul partidelor de pregătire este unul pozitiv, cu victorii contra echipei din Zalău și echipei de tineret a României și cu o înfrângere în fața echipei din Râmnicu Vâlcea.
“Aceste meciuri au fost un bun prilej de integrare în echipă a jucătoarelor care la începutul lunii decembrie au participat la Campionatul Mondial. De asemenea, am putut rula întreg lotul în vederea meciurilor din luna ianuarie, când va trebui să evoluăm pe două fronturi: Liga Florilor, competiția internă, dar și dificilele partide din Cupa EFH” a declarat Bogdan Burcea, antrenorul SCM Craiova.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Scrisoarea unui suporter al FC U Craiova ..

Nu am primit nici o scrisoare la Redactie . Este scrisoarea mea pentru voi toti cei care tineti cu aceasta...

Închide