Handbal Feminin : Craiova invinge Magura Cisnadiei cu o diferenta mare

0
222
Handbal Feminin : Craiova invinge Magura Cisnadiei cu o diferenta mare 1
Handbal Feminin : Craiova invinge Magura Cisnadiei cu o diferenta mare

Dupa esecul cu cei de la Valcea echipa de handbal feminin SCM Craiova a început returul Ligii Naționale cu o victorie. Jucatoarele noastre s-au impus astăzi, cu scorul de 28-21 (13-10), în disputa de pe teren propriu cu Magura Cisnadie.

Meciul a început cu o surpriză în echipa de start a Craiovei și anume: păstrarea pe banca de rezerve a portăriței Yuliyei Dumanska. Craiovenele au intrat foarte bine în meci și deși n-au prestat un joc spectaculos s-au menținut la conducerea partidei pe toată durata primei reprize. Scorul primei părți a fost 13-10.

În repriza secundă SCM Craiova a fost echipa care a marcat prima (14-10), iar valoarea jucătoarelor antrenate de Bogdan Burcea și-a spus cuvântul, ele reușind să se impună la capătul celor 60 de minute cu 28-21.
Pentru echipa noastra au evoluat: Pașca, Dumanska, Stanciu – Zamfir (9goluri), Nikolic (6), Landre (5), Șelaru (4), Apipie (2), Ianași (2), Trifunovic, Andrei, Băbeanu și Burlachenko.
„Am îmbunătățit anumite aspecte ale jocului, s-a văzut însă faptul că după ultimul insucces au fost un pic timorate. Îmi doresc să creștem de la meci la meci din punct de vedere al jocului și să acumulăm cât mai multe puncte. Am avut și azi 11 ratări de 1-1. Sper ca fetele să fi depășit acel moment greu. Le felicit pentru victoria de azi”, a spus dupa joc, Bogdan Burcea, antrenorul principal al echipei noastre.

Etapa urmatoare, SCM Craiova va juca în deplasare cu echipa CSM Bistrița. Meciul este programat joi, 26 ianuarie, de la ora 17.30.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.