Home » Sport » Handbal » Handbal Feminin : Se anunta spectacol in tribunele Salii Polivalente la Finala Cupei E.H.F.

Handbal Feminin : Se anunta spectacol in tribunele Salii Polivalente la Finala Cupei E.H.F.

Au ramas aproape 20 de ore pana cand incepe returul Finalei Cupei E.H.F. dintre SCM Craiova si Vipers Kristiansand . In meciul tur scorul a fost 26-22 pentru echipa din Norvegia dar fetele au promis ca doresc sa pastreze cupa in Craiova .

Sala Polivalenta maine incepand cu ora 19:30 devine un vulcan iar asta o spun avand in vedere ca Galeria Vivien a pregatit de azi pana in cel mai mic detaliu meciul din tribune al craiovenilor care trebuie sa impinga fetele spre castigarea Cupei E.H.F. .

Galeria Vivien la aceasta partida ca si la semifinala primeste un ajutor de nadejde : Angela Pop a anuntat pe reteaua de socializare ca soseste cu 3 tobe !

Citeste si :  Handbal : SCM Craiova s-a reunit astazi la Sala Polivalenta

Pe langa acestea Galeria Vivien promit un spectacol total ! Au reusit sa faca un banner destul de mare pe care scrie : “LUPTATI PENTRU NOI, LUPTATI PENTRU VOI ! HAI CRAIOVA ! GALERIA VIVIEN VA IUBESTE !”

Pe langa acest banner , Galeria Vivien are in dotare tobe , vuvuzele dar si cateva megafoane !

Acestea sunt ingredientele unei atmosfere infernale pentru echipa din Norvegia !

Handbalistele de la SCM Craiova au fost însotite în avionul de Norvegia de Galeria Vivien care au facut atmosfera de zile mari în sala de la Kristiansand. Galeria Vivien a acoperit galeria celor de la Vipers KRISTIANSAND dominand toata partida ! Nu au uitat acasa 2 tobe si 2 megafoane care au ajutat galeria sa faca o atmosfera de vis. 

Citeste si :  Handbal : SCM Craiova s-a calificat in finala Cupei Romaniei si merg pentru prima data in cupele europene

P.S. : Pentru cei care au reusit sa aiba bilet la aceasta finala baiatul de la tobe (adica eu) am un mesaj : Sa fiti odihniti sa incurajati fetele la fel cum o fac si eu .. de la inceput pana la ultimul fluier al finalei ! Lupta SCM !

Lasa un comentariu aici !

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.