Handbal : Fetele incep pregatirile pentru noul sezon

0
177
Handbal : Fetele incep pregatirile pentru noul sezon 1
Fetele incep pregatirile pentru noul sezon

Antrenorul echipei de handbal feminin S.C.M. Craiova, Bogdan BURCEA a vorbit, azi, în cadrul unei conferinţe de presă, despre pregătirea noului sezon competiţional. La întâlnirea cu reprezentanţii mass-media a fost prezent şi antrenorul secund, Grigore ALBICI.

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. Craiova:

“Astăzi a avut loc reunirea echipei, iar în următoarele două zile vom face evaluarea fizică a echipei.  După aceea vom continua pregătirea la Craiova, iar în perioada 19-29 iulie vom efectua un cantonament în Grecia, în localitatea Drama. Pe 4 au gust vom participa la un turneu de pregătire la Vâlcea, 10-13 avem turneu la Sânnicolau Mare, iar la mijlocul lunii august va fi a XI-a ediţie a Cupei Craiovei. După cum ştiţi, pe 4 septembrie va fi Supercupa României şi la câteva zile după aceea va începe campionatul. Noutăţi sunt foarte puţine. Am decis să legitimăm cinci sportive de sub 21 de ani, trebuie să ne respectăm identitatea regională. Bobana Klikovac vine să completeze postul lăsat liber de Landre şi de Burlachenko. Are fizicul necesar şi consider că ne poate ajuta să performăm pe acel post. Pe Nicoleta Tudor şi pe Patricia Vizitiu le cunoaşteţi, am lucrat cu ele atât la echipa naţională, cât şi la Braşov. Aştept performanţe notabile din partea lor la această echipă. Obiectivul va fi stabilit în zilele următoare.”

Citeste si :  Fiat Chrysler cheama la fabrica 5 milioane de masini din cauza unor probleme la software

Grigore ALBICI, antrenor S.C.M. Craiova:

“Vă mulţumim că aţi fost alături de noi în cel mai bun an al secţiei de handbal feminin din istoria clubului. În sezonul viitor va fi un campionat foarte greu, dar cu ajutorul presei, al publicului şi al autorităţilor locale, care au fost mereu alături de noi, sunt convins că vom fi la nivelul aşteptărilor.”

S.C.M. Craiova și-a stabilit și programul turneelor de verificare din această vară, după cum urmează:

19-29 iulie: cantonament în Grecia

Citeste si :  Handbal : Adversare fetelor din Ungaria si Romania in turneul de la Sannicolau Mare

3-4 august: turneu de pregătire la Râmnicu Vâlcea

11-13 august: cantonament la Sânicolau Mare (amicale cu Siófok KC și Bekescsaba ENKSE)

18-20 august: Cupa Craiovei

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.