Home » Sport » Handbal » Handbal : Handbalistele de la S.C.M., pregatite de Cupa Craiovei

Handbal : Handbalistele de la S.C.M., pregatite de Cupa Craiovei

Share ..

Antrenorul echipei de handbal feminin S.C.M. Craiova, Bogdan BURCEA a vorbit, miercuri, 16.08.2017, în cadrul unei conferinţe de presă, despre cea de-a XI-a ediţie a Cupei Craiovei, care se va desfăşura în Sala Polivalentă, în perioada 18-19 august 2017.

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. Craiova:

„Cea de-a 11-a ediţie a Cupei Craiova se va desfăşura într-un format cu trei echipe. Vom întâlni două formaţii, C.S.M. Slatina şi H.C. Dunărea Brăila, pe care nu le-am întâlnit până acum în partide amicale. Şi-au schimbat destul de mult loturile şi dorim să facem o evaluare cât mai corectă pentru acest moment. Sunt mulţumit de modul în care s-au prezentat fetele până acum şi sunt convins că vom face o treabă bună în noul sezon.”

Programul partidelor va fi următorul:

Vineri 18.08.2017:

C.S.M. Slatina – H.C. Dunărea Brăila (ora 18:00)

Sâmbătă, 19.08.2017:

S.C.M. Craiova – H.C. Dunărea Brăila (ora 11:00)

S.C.M. Craiova – C.S.M. Slatina (ora 18:00)

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Muzeul Cartii si Exilului Romanesc – completarea fondului Vintila Horia

Intrata in administrarea Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman” în cursul acestui an, Casa Dianu, monument istoric impunător al Craiovei,...

Închide