Handbal : HANDBALISTELE de la SCM Craiova, PREGATITE PENTRU NOUL SEZON

0
354

Echipa de handbal feminin, SCM Craiova, a prezentat astăzi echipamentul pentru noul sezon. Acestea vor începe campionatul din Liga Florilor, joi, 15.10.2020, ora 18:30, în primul turneu, desfășurat la Ploiești, împotriva echipei SCM Rm. Vâlcea.

Bianca Curmenț, jucătoare SCM Craiova:

„Va fi un sezon foarte greu, ținând cont de modul în care evoluează situația cu virusul. Nu știm cât timp vom juca și în ce condiții. Vom încerca să jucăm joi cât mai bine și vom face tot posibilul să câștigăm cu Vâlcea.”

Ana Maria Țicu, jucătoare SCM Craiova:

„Ne place atunci când facem poze. Abia așteptam să începem jocurile oficiale și sperăm să avem un început bun de campionat. Primul meci va fi destul de greu. Vâlcea este o echipă puternică și are avantajul că a disputat câteva partide oficiale.”

Adriana Crăciun, jucătoare SCM Craiova:

„Este pentru prima dată când am un echipament așa frumos. Îmi pare rău că m-am accidentat, dar sper ca la turneul al doilea din Liga Florilor, să pot evolua. Joi va fi un meci greu, disputat, un derby al Olteniei și sper să ne impunem.”

Cristina Zamfir, jucătoare SCM Craiova:

„Ne era dor să îmbrăcăm echipamentul oficial și, și mai dor ne era să jucăm handbal. Am fi vrut să avem și suporterii alături de noi, dar acest lucru nu se poate momentan. Sper să jucăm cât mai bine.  Primul joc va fi foarte greu, cu o echipă care joacă în Liga Campionilor, dar sperăm să evoluăm la cel mai înalt nivel. Este foarte greu pentru noi pentru că nu am avut niciun meci oficial și pauza a fost foarte lungă. ”

Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova:

„Sperăm să ne poarte noroc ședința foto. Sper să se revină la o stare de normalitate cât mai curând, lumea să fie sănătoasă și să ajungem unde eram odată. Din păcate, Crăciun este accidentată, încă nu scăpăm de aceste accidentări. Sper să se refacă repede și să fie aptă la al doilea turneu. ”

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.