Handbal : HANDBALISTELE, OASPETELE DE ONOARE ALE PRIMARIEI DIN DRAMA !

0
515

Handbal : HANDBALISTELE, OASPETELE DE ONOARE ALE PRIMARIEI DIN DRAMA ! 1Prezența lotului feminin de handbal în stagiul de pregătire din Grecia nu a fost scăpată din vedere de reprezentanții localității Drama.

La invitația Primarului orașului grecesc, Xristodulos Mamsakos, lotul echipei de handbal feminin a fost primit în salonul de onoare al clădirii administrative centrale și  localitatea grecească. Amfitrionul întâlnirii a fost managerul general al Clubului Sportiv Drama 1986, Todorov Toganidis, cel care alături antrenorul principal al echipei noastre, Bogdan BURCEA, au pus bazele acestei colaborări dintre cele două cluburi.

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. CRAIOVA:

„Mulțumim autorităților din Drama, în special domnului Primar al localității și managerului-general al grupării sportive Drama 1986, pentru atenția  acordată și condițiile de pregătire oferite. Clubul Drama 1986 este o pepinieră a handbalului grecesc și  nu numai, cu o bază sportivă foarte modernă, iar vineri și sâmbătă vom disputa, în finalul stagiului de pregătire 2 partide amicale cu prima echipă a clubului.”

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.