Handbal : Handbalistele vor sa continua sirul victoriilor

0
157

Handbal : Handbalistele vor sa continua sirul victoriilor 1Antrenorul secund al echipei de handbal feminin S.C.M. Craiova, Dumitru BERBECE, şi jucătoarele Patricia VIZITIU şi Valentina ARDEAN ELISEI, au vorbit, vineri, 15.09.2017, în cadrul unei conferinţe de presă, despre meciul din etapa a III-a a Ligii Florilor, ediţia 2017/2018, dintre S.C.M. Craiova şi C.S.M. Slatina, care se va desfăşura duminică, 17.09.2017, ora 11:00, în Sala Polivalentă.

Patricia VIZITIU, jucătoare S.C.M. Craiova:

“Va fi un joc destul de greu, Slatina va veni să îşi vândă scump pielea. Trebuie să ne facem jocul nostru şi să ne pregătim pentru partidele viitoare.”

Valentina ARDEAN ELISEI, jucătoare S.C.M. Craiova:

„Fiecare meci îl tratăm cu maximă seriozitate. Pentru noi nu contează că jucăm cu Saltina sau cu o altă echipă. Important este să facem o partidă bună, să avem un joc colectiv şi la final să fim învingătoare.”

Citeste si :  Handbal: Bogdan Burcea va continua la SCM Craiova inca 2 ani!

Dumitru BERBECE, antrenor S.C.M. Craiova:

“Avem un lot valoros, jucăm acasă şi sunt toate premisele să obţinem victoria, care este foarte improtantă pentru noi. Vom trata partida cu maximă seriozitate pentru a nu avea surprize neplăcute.”

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.