Handbal : PRIMUL ESEC PE TEREN PROPRIU PENTRU S.C.M. CRAIOVA

0
133

Handbal : PRIMUL ESEC PE TEREN PROPRIU PENTRU S.C.M. CRAIOVA 1Ieri dimineata , la ora 11 a avut loc in Sala Polivalenta din Craiova meciul de HANDBAL FEMININ din LIGA NATIONALA – LIGA FLORILOR contand pentru ETAPA A VII-A.

S.C.M. CRAIOVA – C.S. GLORIA BISTRITA 19-22 (9-10)

S.C.M. CRAIOVA: Dzhukeva, Stanciu, Curment – Ticu (9 g.), Zamfir (4 g.), Gjorgjievska (3 g.), Selaru (2 g.), Seric (1 g.), Ianasi, Nikolic, Tanasie, Tatar.

Antrenori: Bogdan BURCEA, Costin DUMITRESCU, Grigore ALBICI

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. Craiova:

„Bistrita este o echipa care are jucatoare extrem de valoroase. Din pacate echipa noastra a avut lipsuri foarte mari. Rezultatul este meritat pentru Bistrita. Ramane sa ne adunam si trebuie sa remediem problemele care apar de la meci la meci. Astazi nu a mers nimic.”

Citeste si :  Volei / Echipa Nationala : Nationala feminină de handbal a ratat calificarea în sferturile Campionatului Mondial

Cristina ZAMFIR, jucatoare S.C.M. Craiova:

„Din pacate astazi nu a mers nimic. Nu a mers nici apararea, nici atacul. Nu am facut nimic bine. Trebuie sa strangem randurile si sa nu mai repetam greselile. Nu ne-a iesit nimic. Toata lumea este suparata. Nu asta este valoarea noastra. Asa este in sport. Astazi nu am reusit si ne dorim sa revenim cu forte proaspete.”

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.