Handbal : Șase fete de la SCM Craiova au fost convocate la loturile naționale

0
179

Zilele urmatoare incep meciurile din preliminariile europenelor de anul viitor, care vor avea loc în Austria, Ungaria și Elveția – iar SCM Craiova are 6 jucătoare convocate la loturile nationale.

Claudia Pașcan (Constantinescu), Dejana Milosavljević, Đurđina Malović, Dijana Mugoša, Bojana Milic și Katarina Bojicic au fost convocate la loturile nationale ale Romaniei, Croatiei, Muntenegrului si al Serbiei.

Handbal : Șase fete de la SCM Craiova au fost convocate la loturile naționale 1

România va juca pe 11 octombrie, de la ora 17.30, la Mioveni cu Bosnia-Herțegovina și pe 14 octombrie, de la ora 18:00, în deplasare cu Grecia la Kozani. Din lotul tricolor face parte și Claudia Pașcan (Constantinescu).

Din grupa 1 mai face parte și Croația, de la care a fost convocată Dejana Milosavljević. Croatele vor juca în primul meci cu Grecia (11 octombrie, ora 19:00, urmând ca apoi să se deplaseze în Bosnia (14 octombrie, ora 21:00).

Đurđina Malović și Dijana Mugoša au fost convocate la naționala Muntenegrului pentru partidele cu Turcia (11 octombrie, ora 19:00) și Bulgaria (15 octombrie, ora 17:00). Din aceeași grupa a 6-a, dar de la naționala Serbiei, au fost convocate alte două jucătoare de la SCM Craiova: Bojana Milic și Katarina Bojicic. Sârboiacele vor întâlni în debutul calificărilor Bulgaria (11 octombrie, ora 19:00) și Turcia (15 octombrie, ora 17:30).

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.