Handbal : SCM Craiova castiga din nou ! S. C. M. CRAIOVA – KUBAN KRASNODAR 30-24

0
696

Handbal : SCM Craiova castiga din nou ! S. C. M. CRAIOVA – KUBAN KRASNODAR 30-24 1Echipa de handball feminin SCM Craiova castiga din nou un meci important acasa, in Cupa EHF. Astazi a invins formatia rusa Kuban Krasnodar cu scorul de 30 – 24. SCM Craiova s-a impus in fata adversarei conducand pe toata perioada partidei.

SCM Craiova a pierdut in primul meci din grupa in fata adversarei Brest Bretagne cu scorul de 22-25. In cel de-al doilea meci a invins acasa echipa Randers HK cu scorul de 23-17 iar in urmatorul a pierdut in deplasare la Kuban Krasnodar cu scorul de 26-28.

In grupa A din Cupa EHF SCM Craiova are la momentul de fata doua infrangeri si doua victorii, aflanduse la egalitate de puncte cu formatia Kuban Krasnodar si Brest Bretagne.

Urmatorul meci al echipei craiovene din program se va disputa pe data de 3 februarie la Sala Polivalenta din Craiova unde va intalni formatia Brest Bretagne iar celalalt va fi in deplasare la Randers pe 11 februarie.

SCM Craiova este o echipa motivata foarte mult de atmosfera galeriei iar victoria de astazi se datoreaza si publicului care a numarat peste 4.000 de persoane.

S. C. M. CRAIOVA – KUBAN KRASNODAR 30-24 (17-13)

S. C. M. CRAIOVA: Dumanska, Stanciu – Florianu (10 g.), Nikolic (8 g.), Elisei (4 g.), Klikovac (2 g.), Pricopi (1 g.), Șelaru (2 g.), Țicu (1 g.), Vizitiu (1 g.), Rădoi (1 g.), Tudor, Trifunovic.

Antrenori: Bogdan BURCEA, Dumitru BERBECE, Grigore ALBICI

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. Craiova:

“Felicit aceste fete, care s-au luptat admirabil. În spatele acestor rezultate este o muncă enormă, este sacrificiu. Felicit suporterii care au fost în număr atât de mare și ne-au încurajat. Cu ajutorul lor am reușit să obținem o victorie indiscutabilă și pe deplin meritată. Nu suntem favoriți la calificare, continuăm, ca la început, ca Cenușăreasă a grupei. Trefilov are orice titlu câștigat, atât la nivel de club, cât și la nivel de echipă națională. Numai simpla prezență a lui pe bancă ne pune în umbră rău de tot. Ne dorim ca la fiecare meci să ne autodepășim, să obținem victorii, pentru noi, pentru comunitatea noastră. Le mulțumesc pentru răspunsul pe care ni l-au acordat din tribună.”

Cristina Zamfir-FLORIANU, antrenor S.C.M. Craiova:

“Mă bucur nespus de mult pentru această victorie. Am reușit să respectăm ceea ce ne-a spus domn profesor. Le mulțumim acestor oameni minunați, care ne-au încurajat și pot să spun că au fost al optulea jucător. Nu putem să spunem că suntem calificate, mai avem de luptat, dar ne bucurăm că am învins o echipă foarte puternică.”

Alexandre TARASIKOV, antrenor secund Kuban Krasnodar:

“A fost o atmosferă foarte frumoasă și știam că handbalul este iubit în România. Am mulți prieteni în România și știam că SCM Craiova are un lot valoros. Avem o echipă tânără care abia a început drumul în cupele europene. Am avut mereu meciuri grele cu echipele din România.”

MATLASHOVA Ekaterina, jucătoare Kuban Krasnodar:

“Nu am reușit să respectăm ceea ce ne-a spus antrenorul și am primit multe goluri. Nu am evoluat ca un grup unit, ci mai degrabă individual. Antrenorul nostru ne susține în continuare și sperăm să obținem victorii în partidele următoare.”

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.