Handbal : SCM Craiova învinge CSM Galați ..

0
145

Handbalistele de la SCM Craiova au câștigat meciul jucat pe teren propriu impotriva echipei CSM Galați în etapa cu numărul 15 a Ligii Florilor. Rezultatu final putea sa fie altul avand multe ratari din partea ambelor echipe dar SCM Craiova castiga cu scorul 26-24.

SCM Craiova a inceput bine prima parte a jocului si a reusit sa se desprinda la 5 goluri dar oaspetele au marcat de trei ori la rând, iar la pauză s-a intrat cu scorul de 13-10.

Dupa pauza a urmat un alt registru din partea ambelor echipe .. Prima echipă care a marcat în repriza secundă a fost formația antrenată de Bogdan Burcea (14-10), apoi a venit randul oaspetelor sa vina la un singur gol de recuperat.. Trupa antrenata de Bogdan Burcea si-a dorit victoria si au reusit sa se desprinda decisiv în ultimele 5 minute.

CRAIOVA: Curmenț 1, Sousa, Șusnea – Krpez 5, Bak 5, Rodriguez 5, Țicu 4, Andrei 3, Cace 1, Grigorie 1, Ruth 1, Ghețu, Vâlcan. Antrenor: Bogdan Burcea.

GALAȚI: Prodan, Aron, Petre – Eiler 6, Andrița 5, Corban 4, Lopătaru 4, Taivan 2, Manolachi 1, Mureș 1, Mancic 1, Ichim. Antrenor: Antrenor: Valeriu Costea.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.