Handbal : SCM Craiova s-a reunit astazi la Sala Polivalenta

0
152
Handbal : SCM Craiova s-a reunit astazi la Sala Polivalenta
SCM Craiova s-a reunit astazi la Sala Polivalenta

SCM Craiova s-a reunit astăzi, la Sala Polivalentă din oraș, în perspectiva noului sezon. La reunire au fost prezente doar trei nume noi, iar în lotul lui Bogdan Burcea nu se mai regăsesc, față de sezonul trecut, șapte jucătoare.

Cele trei noutăți ale Craiovei sunt Patricia Vizitiu (HCM Râmnicu Vâlcea), Bobana Klikovac (Alba Fehervar) și Nicoleta Tudor (Măgura Cisnădie), în timp ce alte două jucătoare au fost promovate de la junioare, Cristina Lung și Alexandra Colac. Alte două jucătoare se vor alătura echipei în perioada următoare, Lorena Stoica și Teodora Popescu, ambele de la CSM București.

Citeste si :  Box : Pugilistele de la SCM Craiova – 4 medalii la Nationale

Jucatoarele care au fost la reunire sunt urmatoarele:

Portari: Yulia Dumanska, Florentina Stanciu, Cristina Lung (promovată de la HCM Craiova)

Jucătoare: Cristina Zamfir, Valentina Ardean Elisei, Zeljka Nikolic, Jelena Trifunovic, Ana-Maria Țicu, Andreea Rădoi, Carmen Șelaru, Nicoleta Tudor (Măgura Cisnădie), Patricia Vizitiu (HCM Rm. Vâlcea), Bobana Klikovac (Muntenegru / Alba Fehervar (Ungaria) ), Alexandra Colac (promovată de la HCM Craiova).

Fetele vor susține un stagiu de pregătire de zece zile în Grecia, după care vor disputa trei turnee de verificare până la startul sezonului, la Vâlcea (3-4 august), la Sânnicolau Mare (11-13 august, amicale cu Siofok și Bekescsaba) și la Craiova (18-20 august).

Citeste si :  Handbal : SCM Craiova-Lada Togliatti(Rusia),in sferturile de finala ale Cupei E.H.F.

Față de sezonul trecut, la Craiova nu se mai află Laurisa Landre (Metz), Mirela Pașca (Măgura Cisnădie), Yulia Zaremba (Minaur Baia Mare), Yaroslava Burlachenko (Unirea Slobozia), Alexandra Andrei (CSM Slatina) și Daniela Băbeanu.

Daniela GRADINARU, director SCM Craiova
Daniela GRADINARU, director SCM Craiova

Daniela GRADINARU, director SCM Craiova :

“Ne aflăm la Sala Polivalentă pentru reunirea echipei de handbal feminin. Vreau să vă asigur că partea administrativă a lucrat şi lucrează în continuare. Au fost anumite întârzieri care nu ni s-au datorat nouă, au avut la bază schimbarea legii sportului. Au apărut multe modificări, a trebuit să aşteptăm apariţia contractului cadru la nivel naţional şi să muncim pentru a le adapta. Suntem printre primele structuri din ţară care au reuşit să îşi adapteze activitatea la noul specific. Suntem în linie dreaptă, am păstrat permanent legătura cu sportivii noştri. Ieri s-au semnat primele trei contracte, urmează să definitivăm şi contractele celorlalte jucătoare de la echipa de handbal, pentru că este prima secţie care s-a reunit. Situaţia este similară la toate secţiile din cadrul clubului.”

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.