Handbal : SCM Craiova si Dunarea Braila termina la egalitate dupa o prestatie jalnica a arbitrilor ..

0
354

SCM Craiova a remizat in Sala Polivalenta din Craiova cu Dunărea Brăila, scor 29-29, la capătul unui meci greu de inteles, inclusiv cu multe reproșuri la adresa arbitrilor. SCM CRAIOVA a scăpat din mână o victorie care părea să vină fără doar și poate pe parcursul meciului și astfel este nevoită să se mulțumească doar cu un punct.

După un start echilibrat, fetele lui Bogdan Burcea s-au desprins la 14-10 (min.25). Oaspetele au strâns și la pauză s-a intrat cu avantaj minim pe tabela de marcaj (15-14). Partea a doua a avut o desfășurare halucinantă. SCM Craiova a condus în minutul 48 cu 24-18 dar finalul a avut alt registru.

In ultimele secunde, când scorul era 29-29, Katarina Krpez a fost faultată grosolan de o jucătoare adversă, iar arbitrii au acordat o simplă lovitură liberă, cu zid în față. Au apărut din nou discuții, contraziceri între oficialii jocului și cei ai clubului craiovean, în timp ce Bogdan Burcea a luat încă o dată foc pe margine. În cele din urmă, decizia s-a menținut, iar tabela a rămas nemodificată.

SCM Craiova rămâne cu un gust amar după acest prim joc din Sala Polivalentă și nu numai din prisma faptului că s-au făcut câteva erori decisive pe final de meci, ci și pentru că a fost nevoită să lupte și împotriva arbitrilor și a deciziilor cel puțin bizare ale acestora!

Antrenorul secund, Florentina Stanciu, precum și jucătoarea Claudia Pașcan, cea mai bună sportivă a echipei SCM Craiova s-au arătat dezamăgite de rezultatul final și de faptul că echipa nu a putut să mențină avantajul până la final. De asemenea, cele două au preferat să nu comenteze pe tema arbitrajului, în timp ce Costică Buceschi, tehnicianul Brăilei, consideră că cei doi centrali au fost imparțiali.

SCM CRAIOVA: Curmenț, De Paula – Pașcan 8, Krpez 7, Milosavljevic – 6, Mugosa 4, Ruth 2, Cace 1, Zamfir 1, Milic, Vâlcan, Țicu, Colac.
Antrenor: Bogdan Burcea.

Dunarea BRĂILA: Șerban, Cristea – Liscevic 6, Jezic 4, Kanaval 4, Lupei 4, Araujo 3, Zivkovic 2, Gonzalez 2, Schmelzer 1, Popa 1, Udriștoiu 1, Quintino 1, De Souza.
Antrenor: Costică Buceschi.

Aruncări de la 7 m: 4/4 – 3/5

Eliminări x 2min: 6-7

Antrenorul secund, Florentina Stanciu, jucătoarea Claudia Pașcan, Costică Buceschi, tehnicianul Brăilei si jucatoarea Katarina Jezic au oferit scurte declaratii la finalul partidei.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.