Handbal : TEST OFICIAL REUSIT INAINTEA „FINALEI” DE LA RANDERS ! S.C.M. CRAIOVA – H.C.M. RAMNICU-VALCEA 25-22

0
359

Handbal : TEST OFICIAL REUSIT INAINTEA „FINALEI” DE LA RANDERS ! S.C.M. CRAIOVA – H.C.M. RAMNICU-VALCEA 25-22 1Echipa de  HANDBAL FEMININ a jucat aseara in  LIGA NAȚIONALĂ – LIGA FLORILOR, meci contant pentru ETAPA A XV-a in SALA POLIVALENTĂ. 


S.C.M. CRAIOVA – H.C.M. RAMNICU-VALCEA 25-22 (13-6)

S.C.M. CRAIOVA: Dumanska, Stanciu, Lung – Florianu (7 g.), Pricopi (3 g.), Țicu (3 g.), Nikolic (3 g.), Elisei (3 g.), Klikovac (2 g.), Trifunovic (2 g.), Vizitiu (1 g.), Popescu (1 g.), Șelaru, Rădoi.

Bogdan Burcea, antrenor S.C.M. Craiova:

“A fost un meci încrâncenat, nimic spectaculos. Vreo 40 de minute am dominat, din punct de vedere al apărărilor, dar am avut din nou de suferit la jocul ofensiv. Oboseala se vede, dar la modul de exprimare, fetele fac efort, aleargă, dar soluţiile, pe care le aleg nu sunt întotdeauna cele mai fericite. De aici ne dăm seama de starea în care se află. Important este rezultatul. Felicit şi Vâlcea. Mă bucur că suporterii au venit iar în număr mare.”

Valentina Ardean Elisei, jucătoare S.C.M. Craiova:

Citeste si :  Nicolae Giugea : Doljul – pe ultimul loc la banii alocați prin Programul Anghel Saligny

„A fost un meci echilibrat şi mă bucur că am luptat până în ultimul minut, nu am cedat. Am fost o echipă unită.”

După acest rezultat Craiova a egalat la puncte Vâlcea, şi a trecut pe locul doi, grație golaverajului mai bun. Vâlcea a coborât pe locul trei.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.