Handbal : VICTORIA CRAIOVEI! S.C.M. Craiova – Brest Bretagne 16-15

0
829

Handbal : VICTORIA CRAIOVEI! S.C.M. Craiova – Brest Bretagne 16-15 1S.C.M. Craiova castiga in aceasta seara una din cele mai grele partide din acest sezon . Echipa antrenata de Bogdan Burcea a reusit sa castige importriva unei candidate la castigarea trofeului E.H.F. 

Peste 4500 de spectatori au condus echipa S.C.M. Craiova catre o victorie nesperata avand in vedere ca la pauza oaspetele noastre conduceau la 4 puncte diferenta.

 

S.C.M. Craiova – Brest Bretagne 16-15 (5-9) 

Dumanska, Stanciu, Lung – Rădoi (2 g.), Trifunovic (1 g.), Florianu (1 g.), Şelaru, Pricopi, Ţicu (2 g.), Popescu, Nikolic (2 g.), Ardean (2 g.), Colac, Tudor, Klikovac (3 g.), Vizitiu (3 g.), Stoican.

Antrenori: Bogdan BURCEA, Dumitru BERBECE, Grigore ALBICI

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. Craiova:

“În primul rând remarc publicul, senzaţional! Craiova este o echipă încăpăţânată, care nu s-a predat. Meciurile trecute m-am tot abţinut să nu laud fetele, dar azi am văzut o echipă mare, Craiova, care a învins o formaţie valoroasă. Nu cred că este rezolvată calificarea. Sper ca şi în ultimul meci din grupe fetele să se comporte la fel. Îmi felicit fetele, spectatorii, sponsorii, clubul. De acum ne gândim la meciul cu Vâlcea, de joi.”

Cristina Zamfir FLORIANU, jucătoare S.C.M. Craiova:

“Sunt fericită pentru această victorie, care aparține, 90 la sută, acestor suporteri minunați, care au crezut în noi și ne-au susținut până în minutul 60. Nu am jucat prea bine în atac, dar ne-am apărat foarte bine. Nu a fost ziua mea astăzi, nu sunt robot, dar sunt fericită că echipa a câștigat și am demonstrat că putem și am reușit să facem un pas important pentru calificare.”

Yulyia DUMANSKA, jucătoare S.C.M. Craiova:

“Sunt foarte bucuroasă că am câștigat. Am reușit să revenim de două ori de la un deficit de 4 goluri. Vrem să mulțumim fanilor care ne-au susținut astăzi, a fost o atmosferă foarte frumoasă.”

Romain CORRE, antrenor Brest Bretagne:

“Sunt dezamagit și frustrat pentru că că ar fi trebuit să câștigăm meciul. Nu am vrut să pierdem la mai mult de trei goluri pentru a putea avea destinul în propriile mâini în cazul în care îi batem pe cei de la Krasnodar. “

Cleopatre DARLEUX, jucătoare Brest Bretagne:

“Sunt dezamagită de rezultat, pentru că am condus tot meciul. Sunt tristă, dar Craiova a jucat bine, ambele echipe au fost apropiate ca valoare. Cred că problema de astăzi a fost atacul, în apărare ambele echipe au fost bune. Atmosfera nu ne-a deranjat, a fost frumos să jucăm într-o astfel de atmosferă. Echipa Craiovei a fost motivată.”

Grupa A:

  1. S.C.M. Craiova         5         3          0        2             117-109           6 p.
  2. Brest Bretagne              5          3          0          2              109-101             6 p.
  3. Kuban Krasnodar         4          2          0          2                97-104            4 p.
  4. Randers HK                   4          1           0          3                78-87              2 p.

Etapa viitoare (11 februarie 2018): Randers H.K. – S.C.M. Craiova, Brest Bretagne – Kuban Krasnodar.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.