Handbal : VICTORIE CLARA PENTRU SCM CRAIOVA IN PRIMUL JOC AL TURNEULUI DE LA SF. GHEORGHE!

0
19

SCM Craiova a început perfect turneul de la Sf. Gheorghe. SCM Craiova a trecut peste eșecul cu Vâlcea, din prima etapă, și s-a impus la scor în fața nou-promovatei Chișineu-Criș, scor 30-19. Reamintim că de astăzi, pe parcursul a șase zile, atât SCM Craiova cât și celelalte echipe angrenate în Liga Florilor vor disputa câte patru meciuri oficiale, care contează pentru etapele 2-5.

Handbal feminin, Liga Florilor, etapa a II-a, Sfântu Gheorghe, Sala Sporturilor “Kati Szabo”, 29.10.2020, 19:15

Citeste si :  Handbal Feminin : ANDREA SERIC VA JUCA PENTRU S.C.M. CRAIOVA!

SCM CRAIOVA – ACS Chișineu Criș 30-19 (13-5)

SCM CRAIOVA: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Șelaru (5 g.), Zamfir (4 g.), Andrei (5 g.), Cace (5 g.), Orșivschi (3 g.), Adespii (1 g.), Țicu (3 g.), Ion (2 g.), Mincu (2 g.), Nica, Matlashova.

Antrenori: Bogdan Burcea, Costin Dumitrescu

Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova:

“A fost o victorie neconcludentă. Importante sunt scorul și punctele, dar trebuie să fim nemulțumiți de prestație. Cu excepția primelor 15 minute din prima repriză când fetele au respectat sarcinile trasate, după aceea jocul m-a dezamăgit. Nu este ok, meciurile sunt puține și trebuie să folosim fiecare joc să dăm maximum. Prioritatea pentru toți este sănătatea, trebuie să fim atenți la toate măsurile pe care le luăm să nu ne infectăm. Ne așteaptă în față un Campionat European și fetele trebuie să evolueze cât mai mult, să ne pregătim cât mai bine.”

Citeste si :  Handbal : SCM Craiova va întalni echipa Kastamonu Belediyesi GSK (Turcia) in semifinalele Cupei EHF

Carmen Șelaru, jucătoare SCM Craiova:

“Am alergat foarte mult și a fost dificil că nu le cunoșteam pe fete. Partida a fost mai grea decât arată scorul. O să luăm fiecare meci în parte și sper să le câștigăm pe toate patru de la acest turneu, deși este foarte solicitant.”

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.