Handbal : VICTORIE DE MORAL PENTRU HANDBALISTE!

0
97

Handbal : VICTORIE DE MORAL PENTRU HANDBALISTE! 1Ieri a avut loc un meci de HANDBAL FEMININ din LIGA NATIONALA – LIGA FLORILOR, ETAPA A IX-A, in SALA POLIVALENTA din Craiova. S.C.M. Craiova intalnit echipa din Brasov.

S.C.M. CRAIOVA – A.S.C. CORONA BRASOV 23-17 (12-10)

S.C.M. CRAIOVA: Dhzukeva, Stanciu, Curment – Zamfir (8 g.), Ticu (7 g.), Radoi 1 g.), Nikolic (3 g.), Gjorgjievska, Tatar, Selaru (1 g.), Seric, Stoican (1 g.), Vizitiu (2 g.).

Antrenori: Bogdan BURCEA, Costin DUMITRESCU, Grigore ALBICI

Citeste si :  Handbal Feminin : START IN NOUL SEZON CU VIZITA MEDICALA

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. Craiova:

“Le-am spus fetelor dupa meci ca trebuie sa jucam ca astazi sau mai bine si acestea vor fi rezultatele. Sper sa ne refacem cat mai repede si sa ne vom concentra asupra partidei de la Dortmund.”

Bianca Curment, jucatoare S.C.M. Craiova:

“Este o victorie foarte importanta pentru noi. Am avut emotii cand am intrat, dar ma bucur ca a iesit bine. Sper ca in nebunia mea sa imi ajut echipa, stiu ca pot mult mai mult de atat. Sper sa ne intoarcem cu o victorie din Germania.”

Cristina Zamfir, jucatoare S.C.M. Craiova:

Citeste si :  Baschet : Achizitii la echipa de baschet masculin S.C.M. CRAIOVA

“A fost o victorie muncita si am dovedit ca suntem o adevarata echipa. Nu am trecut printr-o perioada buna, dar sper ca de acum inainte sa jucam din ce in ce mai bine.”

Ana Maria Ticu, jucatoare S.C.M. Craiova:

“Este un succes important mai ales ca vine intr-o perioada mai grea. Am jucat bine si acum ne vom concentra pentru partida din Germania si sunt convinsa ca ne vom califica in grupele Cupei E.H.F.”

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.