Handbal : VICTORIE ECLATANTA A FETELOR LUI BOGDAN BURCEA

0
468

Handbal : VICTORIE ECLATANTA A FETELOR LUI BOGDAN BURCEA 1Duminica , in Sala Polivalenta , echipa antrenata de Bogdan Burcea a primit vizita echipei din Slatina intr-o partida din  LIGA FLORILOR in ETAPA a III-a.

S.C.M. CRAIOVA – C.S.M. SLATINA 34-23 (18-12)

S.C.M. CRAIOVA: Dumanska, Stanciu, Lung – Florianu (11 g.), Șelaru (5 g.), Rădoi (4 g.), Nikolic (4 g.), Țicu (3 g.), Klikovac (2 g.), Pricopi (1 g.), Colac (1 g.), T.Popescu (1 g.), Tudor (1 g.), Vizitiu (1 g.), Trifunovic.

Antrenor: Bogdan BURCEA, Dumitru BERBECE, Grigore ALBICI

Cristina FLORIANU, jucatoare S.C.M. Craiova:

„A fost o vctorie destul de clara, dar pe noi ne-a interesat sa avem un joc colectiv bun si sa obtinem cele trei puncte. Slatina a venit motivata sa obtina un rezultat bun, însa avem o echipa mai buna si obiective diferite.”

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. Craiova:

„Am avut un ritm bun de joc în aceste trei etape. A fost o aparare solida, însa mai avem multe de pus la punct din punct de vedere tehnico-tactic. Urmeaza o pauza prilejuita de partidele echipei nationale si dupa aceea vom avea doua meciuri foarte grele în campionat. Orice meci este foarte important, pentru ca lupta pentru podium va fi acerba.”

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.