Horatiu Buzatu : Avem o baza sportiva. Cum procedam ?

0
109

Horatiu Buzatu aduce in discutie pe blogul personal un loc uitat de administratia locala . Este vorba despre baza sportiva de langa Colegiul Fratii Buzesti care este lasata in paragina ..

“Cand eram elev de scoala generala veneam aici pentru activitatile sportive extra-scolare. Am continuat sa vin si in liceu – fiind inalt, mai inalt decat majoritatea celor de varsta mea, fusesem cooptat, alaturi de alti elevi din Craiova, intr-un lot destul de numeros care urma sa fie pregatit pentru a face scrima de performanta. Eu n-am continuat, dar altii au mers mai departe, ca de exemplu prietenul Felix Pesa sau fostul meu coleg de liceu Daniel Scumpieru (care a ajuns in lotul national). Chiar si asa, am continuat sa frecventez baza sportiva, pentru ca acolo legasem o sumedenie de prietenii si, participand la diversele activitati organizate acolo, ne puteam intalni cu totii.

Citeste si :  Presedintele PNL Craiova, senatorul Mario Ovidiu Oprea : Investitiile de acum vor asigura o crestere economica reala, sustenabila pentru pensii si pentru alocatii

Astazi, m-am nimerit absolut intamplator in vecinatatea acestei baze sportive de care – asa cum spuneam mai sus – ma leaga multe amintiri. Din nefericire, ce se vede acum acolo nu este doar o palida imagine a ceea ce a fost odata, ci mult mai rau: gunoaiele sunt prezente peste tot, vegetatia este crescuta anapoda, parcarea – atat cat a mai ramas din ea – este napadita de noroaie, zidurile sunt degradate si vandalizate cu felurite inscriptii … Trist, extrem de trist !

Pe de alta parte, sunt la fel de convins ca exista si solutii imediate: baza sportiva apartine de Ministerul Tineretului si Sportului-Romania, care, dupa cum bine stim, il are in frunte pe Ionut Stroe, craiovean si deputat de Dolj la al treilea mandat.
Asadar, dle. Ionut Stroe, va rog public sa va indreptati atentia si catre acest loc aflat in centrul Craiovei. Sunt sigur ca, daca vreti, puteti gasi foarte repede un om gospodar care sa redea bazei sportive stralucirea pe care o merita, mai ales ca n-ar fi vorba de cheltuieli si investitii ci doar de o cat se poate de omeneasca grija pentru curatenie.
Hmm ? Ce ziceti dle. Stroe? Incercati sa faceti ceva pentru sportul doljean ?” explica Horatiu Buzatu pe blogul personal ..

Citeste si :  Ionut Stroe : Marius Mureșan, primarul PNL proaspăt ales din Maglavit, are agenda plină în următorii 4 ani.

Din pacate situatia in Craiova este una destul de ciudata inprivinta bazelor sportive iar cea de langa Colegiul Fratii Buzesti trebuie remediata in cel mai scurt timp.
Daca discutam despre sportul craiovean putem cu aceasta ocazie sa amintim si de Sala Vointa care este in imediata apropiere iar lista poate continua .

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.