Horoscop 2018 – Previuni complete pentru zodia BALANTA

1
708

Horoscop 2018 – Previuni complete pentru zodia BALANTA 1Horoscop 2018  Balanta – Anul trecut nu a fost un an ușor și nici de succes. Tendinţa este ca starea de fapt să se continue şi în acest an. Cariera poate marca reuşite mai ales după 8 noiembrie. În 2018, accentul se va deplasa de la prietenii, la crearea de rețele şi de activități de grup.

Scriitori, cei care lucrează în domeniul comunicării și în marketing, vor avea un an excepțional. La fel, elevii și profesorii. Elevii de liceu și profesorii lor vor avea un an mai ușor decât studenții. Abilităţile de comunicare, deja puternice, sunt apreciate peste tot.

Îşi vor atinge obiectivele cu puțin efort, dar cu stres şi oboseală, însă aceasta este situaţia. Nu se vor putea sustrage, iar când Jupiter se va muta în Leu, la sfârşitul lunii iulie, ușurința și armonia vor crește direct proproţional, vor naviga spre a-şi atinge scopurile, în ape calme cu vânt bun la pupa.

  • Stăpâna semnului – Venus
  • Culoarea specifică – galben, purpuriu închis, verde, verde-bleu
  • Metalul caracteristic – cupru
  • Cristalele semnului – Acvamarin, Amazonit, Aventurin, Carneol, Citrin, Cristal de stâncă, Cuarţ roz, Jad, Lapis Lazuli, Malahit, Opal, Piatra lunii, Piatra sângelui.

Horoscop 2018  Balanta – Oportunităţile

Toți ochii au fost pe nativii Balanta din 10 octombrie 2017, când Jupiter le-a părăsit semnul ca să intre în casa câştigurilor provenite din munca proprie, Casa a 2-a. În primele șase luni ale anului 2018 este clar ce presiune va fi pe ei pentru a-şi atinge scopurile propuse.

Pentru cei angajaţi, problemele şefului a făcut ca nativii Balanta să preia sarcinile acestuia şi să se trezească, peste noapte, în fruntea colectivului din care până nu demult făceau parte.

În cazul în care se vor muta la un nou loc de muncă, vor trage din greu încearcând să-şi dovedească valoarea, se vor sincroniza destul de greu pentru a promova sau vor trage cu toate puterile pentru a face din propria afacere un succes financiar.

În orice caz, placa succesului va prinde să se rotească ameţitor, de la recunoaştere la recompensă, undeva în primăvară şi va culmina în august, care este una din lunile suprinzătoare ale lui 2018 pentru nativii Balanţă.

Aceștia trebuie să se aştepte la un impuls extraordinar, precum și la o schimbare satisfăcătoare în rutina de zi cu zi , când îşi vor angaja un asistent care să îi ajute în munca zilnică. Mai puțin dramatice dar păstrând miza faimei, ar putea fi zilele de 6 februarie şi de 18 august, care ar putea să le aducă recunoaşterea şi satisfacţia pentru munca lor.

Nu ar trebui să fie surprinşi dacă îşi vor dori să iasă cu prietenii cu care nu s-a mai văzut de ceva vreme după 16 august, când este timpul pentru ei să se distreze și să împărtășească amintirile din vremurile bune. Balanţele care au lucrat de acasă, se vor bucura de o noapte fantastică pe 24 august sau măcar ar trebui.

Dacă se pot sustrage câteva zile de la muncă, i-aş sfătui să-şi rezerve o casă de vacanță sau o cabană unde să meargă cu prietenii pe 18 august, când vor avea parte de una dintre cele mai fericite momente ale anului. La fel poate fi şi ziua de 25 septembrie, când pot repeta figura.

O vor lăsa mai moale când Jupiter va intra în domiciliu pe 8 noiembrie şi când cred că vor opta pentru activităţi de natură socială sau să nu se întâlnească cu prietenii. Cu toate acestea, vor relua legatura cu vechii prieteni undeva după mijlocul lunii februarie 2019 .

Horoscop 2018 Balanta – Provocările

În 2018, situația lor financiară se va îmbunătăți remarcabil. De ce? În Casa a 2-a a veniturilor provenite din muncă proprie este Jupiter care a intrat acolo pe 1o octombrie 2017 şi unde va sta pe 8 noiembrie 2018.

Dacă au fost cheltuitori şi nu le-a păsat de banii din conturi dar şi-au dorit mai mult decât le-a permis plapuma, Jupiter le va servi o lecţie dură de viaţă, vis-a-vis de economiile din muncă proprie şi de administrarea fondurilor de care dispun. Este o lecţie de viaţa pe care vor trebui să şi-o însuşească alături de unii Vărsători.

Volens-nolens îşi vor crea un buget, vor refinanţa sau restructura unele credite, vor anula unele carduri şi vor începe să-şi facă planuri cum să aducă cât mai multe venituri în casă. Fluxul numerar va fi destul de redus, aşa că obiectele adunate cu gândul de a fi aruncate vor fi reciclate şi refolosite pentru alte lucruri. Posibil ca multe lucruri la care au renunţat să le scoata la vânzare on line şi să obţină profit când se aşteaptă mai puţin, transformându-se în obiecte de utilitate imediată sau pur decorativă.

Marte în Casa 4-a, a familiei, îi va forța să vorbească, să strige, să bată din picior și să se afirme, mai ales că el este în cădere, cum spunem noi astrologii, debilitat, şi nu se simte deloc bine în această poziţie şi atunci le transformă pe echilibratele Balanţe în adevăraţi războinici. Şi cum de ceea ce le este frică nu scapă, să nu uite de prezenţa lui Saturn şi a lui Pluto în Casa a 4-a, a familiei, care le vor obliga să fie strânse la pungă.

Va fi o primăvară între două ape! Deci îl vor talona strâns pe Marte şi multe din acţiunile nativilor Balanţă vor avea fie un demaraj greu, aparent fără suflu, fie nu vor fi demarate decât în a doua parte a anului, urmând ca pe parcurs să recâştige din atuuri.

Deci, atenţie, cei doi malefici vor retrograda în aceeaşi perioadă. Afirmare mai puţină şi mai puţini bani, vor trebui să-și planifice foarte bine viaţa în timpul acestei perioade de patru luni. Din iulie se vor transforma în câştigători, banii vor reveni în buzunarele şi conturile lor, dar până atunci, Saturn le va face viaţa grea şi îi va obliga să-şi regândească modul de a-şi administra finanţele.

Horoscop 2018 Balanta Dragoste și relații

Dragostea şi romantismul sunt întotdeauna importante pentru Balanţe, dar cu Uranus în Casa a 7-a, până pe 15 aprilie 2018, se anunţă un debut dinamic şi provocator.

La fel de importante se vor dovedi prieteniile și activitățile de grup. Uranus în Casa a 7-a este un semnal de atenţionare, în sensul că atunci când vor afişa un anumit grad de mulţumire vis-a-vis de statutul social şi lumea va crede că totul este bine, ar putea să se confrunte cu surpriza de a se simţi prizonieri în relaţie.

O roată bine unsă nu are nevoie să fie gresată perpetuu. Mariajul nu va fi o opţiune pentru ele, în schimb vor avea din belșug baftă de relaţii amoroase în afara căsătoriei, în special bărbaţii. Numai că relaţiile pasagere sunt, în general, instabile; ele vin şi se duc, încep deodată şi se termină dintr-odată.

Pentru cei singuri este o cale de a experimenta şi de a învăţa despre dragoste prin încercări și greşeli. În acelaşi timp, există o nevoie interioară, constantă, pentru schimbare şi libertate.

De aceea, eu, totuşi, mă aştept să nu se implice prea serios în vreo relaţia în 2018. În schimb, prieteniile platonice vor curge, ca să spun aşa, mai ales după 8 noiembrie, când Jupiter va intra în domiciliu, în Casa a 3-a, a comunicării, a comunităţii în care trăiesc şi a fraţilor unde va rămâne tot anul.

Cercul social se va extinde, vor intra în viaţa lor prieteni noi şi importanţi, care vin dintr-un alt mediu decât al lor şi asta le va aduce numeroase beneficii. În astrologie, noţiunea de prietenie este definită în două moduri: unu, el sau ea să aibă o mentalitate similară şi unitate de gândire asemănătoare nativilor unui semn şi, doi, să fie persoanele care sprijină manifestarea cele mai mari speranțe și dorințe ale acestora.

Acestea sunt tipurile de prietenii pe care nativii Balanţă le vor atrage în 2018 și vor fi o binecuvântare pentru ei. Multe dintre ele vor fi întâlnite în cartier probabil, vecini pe care nu i-au cunoscut înainte, altele se vor regăsi în mediile pe care le frecventează, altele la școală sau la un seminar de cunoaştere, indiferent de domeniu, sau de dezvoltare spirituală. Alte prietenii se pot lega pe Internet, la un cenaclu sau pe stradă pur şi simplu.

Spre sfârşitul anului, Marte conjunct cu Luna Neagră sunt în semnul Vărsătorului, aspect zgândărit şi de Uranus care tocmai ce a trecut din Casa a 7-a în Casa a 8-a a intimităţii.

Prieteniile și mariajul vor intra în conflict iar nativii Balanţă se vor simţi sfâşiaţi între datoria faţă de prieteni, ceea ce le-ar putea distrage atenția de la îndatoririle pe care le implică familia, şi datoria faţă de familie. pe care nu vor ştii cum să le gestioneze. Tensiunile dintre cele două domenii este evidentă. Vor prieteni dar doresc de asemenea şi căldura familiei, aşa că vor trebui să echilibreze cele două impulsuri.

Poate că, pentru cei singuri, împlinirea prin căsătorie nu este propice anul acesta şi totuşi vor fi multe oportunități care să îi împingă în această direcţie. Poate fi doar o impresie, dar la fel de bine, poate fi vorba despre ceva real pe care mulţi dintre ei îl ignoră.

Elementul apă este unul dintre cele mai puternice elemente în 2018 şi cu toate acestea puţine trigoane, apecte benefice, se vor forma în acest element, iar atunci când se vor forma vor avea o durată de la o lună la câteva zile şi îl vor implica pe Uranus din Casa căsătoriei.

Ele aduc fericire în dragoste dar pentru foarte scurt timp. Cei căsătoriţi ar trebui să fie mai implicaţi în căsătorie, deoarece, în cazul în care îşi doresc un copil, este o perioadă numai bună pentru conceperea unuia. Cei aflaţi la o a doua sau a treia căsătorie ar putea parcurge o perioadă de criză.

Mariajul este testat dur şi este posibil ca oricât de mult s-ar iubi cei doi parteneri, mariajul să nu reziste. Celor care doresc să se recăsătorească le-aş sugera ceva mai multă răbdare. Precauția în relații mi se pare justificată, dar imprevizibilitatea şi impulsivitatea, nu.

Copiii de vârsta căsătoriei au aspecte bune pentru mariaj și o dragoste pe măsură, în schimb nepoții au nevoie de răbdare. Nepoții căsătoriţi vor parcurge o criză a mariajului.

Acolo unde există un singur părinte, acesta ar putea fi implicat într-o relație serioasă dar căsătoria să nu se poată realiza fie datorită încăpăţânării copiiilor, fie datorită altor factori independenţi de voinţa lor.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.