Horoscop 2018 – Previuni complete pentru zodia Berbec

1
117

Horoscop 2018 – Previuni complete pentru zodia Berbec 1Horoscop 2018 Berbec – 2018 le oferă acestor nativi ocazia unor schimbări considerabile, chiar radicale, care pot aduce, în cele din urmă, la o mai mare stabilitate în viața lor.

De fapt, vor face față mai multor situații, vor arăta o atitudine responsabilă și matură în alegerile lor iar acest lucru îi va surprinde chiar și pe ei la început. Astfel, ar putea fi greu de înțeles modul în care au reușit în cele din urmă să fie luați în seamă într-un context dificil, care însă face ca ei să nu se dea bătuți.

  • Stăpânul semnului – Marte
  • Culoarea specifică – roşu, alb şi roz.
  • Metalul caracteristic – fierul.
  • Cristalele semnului – rubinul, rodocrozitul, granatul, piatra sângelui, ametist, cuarţ roz, carneol, jasp roşu.

Oportunitățile

Până în 8 noiembrie 2018, se vor bucura să petreacă timpul liber alături de cei dragi, în timp ce Jupiter le tranzitează Casa a 7-a, Casa parteneriatelor de orice fel și ar putea, în cele din urmă, să rezolve unele probleme vechi, cu rudele apropiate care le-au creat probleme sau cărora le-au pricinuit neplăceri juridice.

Cei care dispun de ceva resurse vor dori să investească în casă, să-şi schimbe locuinţa sau să-şi cumpere o alta, aşa că paginile de imobiliare ale ziarelor îi vor atrage ca un magnet. De asemenea, ar putea apela la revistele pentru casa şi grădina şi amenjarea lor, care vor deveni o adevărată sursă de inspiraţie.

Ar putea să-şi vândă apartamentul sau casa cu un preţ foarte bun, ar putea face un schimb de locuinţă avantajos sau ar putea găsi un apartament de închiriat pe termen lung. Dacă au casă şi doresc să mai construiască un corp de clădire sau să mai ridice un etaj, vor primi cu uşurinţă aprobarea să o facă.

Ca întotdeauna, vor fi atraşi de lucruri vechi, de antichităţi și acum, le vor descoperi pe cele mai frumoase şi mai adecvate casei lor. Se vor simţi foarte apropiaţi de părinţii şi copiii lor.

Pe 10 octombrie 2017 Jupiter a intrat în Scorpion, unde va sta până pe 8 noiembrie, când va intra în domiciliu. Va urma o perioadă benefică, în sensul că se vor bucura de tot ceea ce le va oferi viaţa.

Vor participa la festivaluri, expozitii şi spectacole interesante și vor urmări cu asiduitate rubricile de divertisment de la televizor şi de pe internet.

Cei care sunt singuri vor găsi o companie romantică pentru distracție, iar cei care sunt într-o relaţie vor fi obligaţi să ia o decizie – încotro se îndreaptă aceasta; cei care sunt părinţi se vor bucura să petreacă timpul cu copiii lor.

Citeste si :  HOROSCOPUL DE ASTAZI – 6 MARTIE 2018

Dacă sunt femei care doresc să rămână însărcinate, acum este un moment excelent pentru că le va fi mult mai uşor să conceapă un copil decât în alte perioade ale anului. După 7 martie, când Jupiter va intra în retrogradare, se stinge și perioada intensă de fertilitate.

Provocarile – Horoscop 2018 Berbec

Până pe 31 decembrie 2017, Saturn va schimba semnul, va intra în domiciliu din Casa a 9-a a străinătății, a drumurilor lungi și studiilor academice, a filosofiei și credinței, ca apoi pe 8 februarie să treacă în Casa a 10-a, a imaginii sociale și a carierei. Vor continua să fie din ce în ce mai atenţi la cheltuielile pe care le fac, iar cei care doresc să-şi cumpere un apartament vor căuta instituţia financiară care oferă cel mai bun credit ipotecar. Tot acum vor urmări cu atenţie în ce condiţii să-şi sporească avutul, care bancă dă cel mai bun comision, ce pachet de servicii este mai rentabil. Atenţie, dacă nu îşi achită impozitele şi taxele la timp, penalităţile ar putea fi mult prea costisitoare.

Neptun sugerează, undeva în perioada martie – mai, că prin cineva apropiat – părinţii, partenerul de viaţă ori cel de afaceri, economiile sale ar putea creşte vertiginos, ceea ce pentru nativii Berbec va fi o încântare.

Posibil ca mulţi dintre ei să primească fie dividendele de la care îşi cam luaseră gândul, fie le va fi mărit salariul cu avantajele care decurg din aceasta sau cei care au afaceri ar putea primi o ofertă de colaborare ori de asociere de nerefuzat. Este bine însă, înaite de a semna orice act, să verifice bonitatea celui care face oferta, ca măsură de prevedere.

Familia, dragostea și viața socială – Horoscop 2018 Berbec

Este o componentă foarte importantă din viaţa nativilor sau celor cu Ascendentul în Berbec. Ei bine, din acest punct de vedere, avem o mulțime de vești bune. În primul rând , o mișcare în ceea ce priveşte spaţiul locativ, lucru de care aminteam şi mai sus. Vor caută sa-şi mărească spaţiul, ba chiar să fie cât mai luxos posibil.

Multi dintre ei nu îşi vor părăsi domiciliul actual ci vor cumpăra fie o casă, fie un al doilea apartament. Posibil ca cei care au casă să o renoveze sau să o extindă.

Există sprijin emoțional și probabil, financiar, din partea familiei pentru a-şi atinge scopurile pe care şi le propun – schimbă mobila sau doar câteva piese de mobilier, ridică încă un etaj la casă sau fac modificări în apartament, orice este posibil.

Apoi, există o latură mai mult culturală și de rafinament în tot ceea ce se întâmplă acum în casă. Poate că unul dintre parteneri sau copilul vor decide să facă o facultate ori se vor înscrie la o instituţie de învăţământ superior on-line. Cei care au talent şi răbdare, se vor apuca de scris ori vor descoperi valenţele lecturii, dincolo de agitaţia cotidiană.

Citeste si :  HOROSCOPUL DE ASTAZI – 23 FEBRUARIE 2018

La nivel psihologic este indiscutabil, un an de progres. Starea de spirit generală este pozitivă, sunt optimişti şi încrezători în ceea ce fac. Vor remarca profunzimea psihologică a evenimentelor şi vor fi surprinși de înţelegerea de care dau dovadă. Au o mai bună capacitate de a-şi dirija emotiile, care pentru ei sunt o adevărată forţă, într-un mod corect, coerent și pozitiv. Stările de bună dispoziţie dau naștere la evenimente fericite, nu?

Marte începe anul în Capricorn, în exaltare și în Casa a 7-a, ceea ce ar putea sugera mai mult timp petrecut cu familia şi că vor pune un accent mai mare pe plăcerea de a sta acasă, de a amenaja şi a repara ceea ce este de reparat. În preajma datei de 1 aprilie ar putea să cumpere sau să vândă o casă. Alţii ar putea deveni bunici sau sunt deja bunici şi îşi vor asuma educaţia nepoţilor.

Venus va tranzita şi ea semnul Berbec între 6 şi 29 martie, fapt care arată o preocupare mai intensă pentru înfrumusețarea casei – altă zugrăveală, alt mobilier sau obiecte de artă.

Universul le oferă acestor nativi foarte multă libertate de mişcare în ce priveşte dragostea și căsătoria, faţă de care însă, ei manifestă o oarecare lipsă de interes.

Se pare că alte lucruri sunt mai importante pentru ei decât dragostea. Sinceră să fiu, mă aștept ca status quo-ul lor să prevaleze, adică cei căsătoriți să rămână căsătoriţi și cei singuri să rămână singuri. Şi deși căsătoria nu este o prioritate, transpare dragostea de viață şi fără căsătorie.

Pentru dragoste uşile se vor deschide încă de la început de an, când vor avea Nodul Nord prin Casa a 5-a, a iubirii și a copiilor, ceea ce îi va face fericiţi pe unii dintre ei. Oportunităţile din prima parte a anului sunt mai mult de natura amuzamentului decât sentimente care să se concretizeze.

Este o perioadă în care, mai de grabă, se pot ţine de studiu și sunt preocupaţi de propria educaţie. Tot acum se aprinde în ei dorinţa de a arăta că tot ce fac este bine sau sunt experţi în vreun domeniu despre care vor să afle mai multe, ultimele noutăţi cum am spune. Chiar dacă mariajul nu este o prioritate, nu înseamna că o relaţie abia începută nu poate să se transforme, pe parcurs, în ceva mai serios şi mai profund.

Sextilul lui Venus cu Pluto, în perioada 21 – 30 decembrie este o fereastră deschisă oportunităţilor financiare, și implicit o intensificare a intimității: posibil ca o flacără stinsă să se reaprindă, o idilă din trecut să revină, posibil ca vreun membru al familiei să le prezinte pe cineva iar inima lor să o ia la galop.

Citeste si :  Horoscop 24 ianuarie 2019

Pot descoperi că cineva interesant locuieşte în vecini ori o întâlnire întâmplătoare poate aduce neştiutul şi misterul unui suflet care nu are pereche. Alte posibilităţi ca aceşti nativi să se îndrăgostească ar fi în perioadele: 13 iunie – 10 iulie, când Venus le va tranzita Casa Iubirii sau între 25 iulie şi 3 septembrie, când Soarele se va afla în tranzit prin Casa Iubirii.

Cuplurile, în special cele tinere, vor trebui să supravieţuiască tranzitului dur a lui Marte şi a lui Venus. Primul va retrograda între 26 iunie şi 26 august, cea de-a doua între 5 octombrie şi 16 noiembrie. Este dragostea suficient de puternică pentru a rezista? Tranzitul prin Balanță, în domiciliu, va dura aproximativ o lună, din 6 august până în 9 septembrie, unde va reveni când va retrogada de pe 30 octombrie până în 2 decembrie.

Prezenţa ei în Balanță va testa multe poveşti de dragoste şi va zdruncina la fel de multe căsnicii. Există posibilitatea ca relaţia să se transforme în ceva nou, lucru și mai bun pentru a ieși din impas.

Cum vor depăşi perioada de criză va depinde de modul în care vor face faţă provocărilor și cum vor soluţiona criza. Sunt convinsă că cele mai multe căsătorii vor supraviețui. Cei care, însă, nu au ştiut sau nu au putut salva nimic, vor avea ocazia să întâlnească un alt partener, undeva la începutul lunii august.

Ca și anul trecut, viața personală, dragostea și căsătoria tinerilor Berbeci vor fi  extrem de instabile. Dragostea vine si pleacă iar reacţiile lor impulsive au nevoie de echilibru.

Marea provocarea pentru ei, este să aleagă între angajament şi propria libertate. De asemenea, îi sfătuiesc să fie atenţi la prieteni, pentru că nu toţi cei care îşi spun aşa sunt într-adevăr prietenii lor. Prieteniile au fost importante în anii care au trecut, dar acum mai importantă mi se pare persoana lor.

Dacă însă nu există nicio relaţie, vor da mai multă atenţie prietenilor şi vor petrece mare parte alături de ei. Ca și în anul trecut, vor fi implicați în activitățile de grup și să-şi facă noi prieteni sau să-şi apropie colegii de şcoală, de facultate, de serviciu. Prietenia este bună prin faptul că este gratuită și, pe de altă parte, neangajantă, lucru care îi fascinează cel mai mult în 2018.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.